Pán prstenů: Představí se Hugo Weaving znovu jako Elrond?

Pán prstenů: Představí se Hugo Weaving znovu jako Elrond? | Fandíme seriálům
New Line Cinema
Zobrazit dalších 13 obrázků
Kdo nás bude vítat, až znovu navštívíme Roklinku? V galerii si prohlédněte fotky z natáčení Pána prstenů, na který je právě Hugo Weaving, a nepřikrášlené aktuální fotky, jak vypadá herec dnes.

Charismatického herce Huga Weavinga si určitě každý správný filmový fanda pamatuje jako záporáka z Matrixu, jeho nejikoničtější rolí však i nadále zůstává Elrond z Pána prstenů. Ten se nám z jeho pestré nabídky nejrůznějších postav vryl do paměti ze všech nejvíce a není se čemu divit, protože jeho ztvárnění bylo jako vždy na úrovni. Naposled jsme ho v této roli viděli ve třetím díle Hobita a nyní, v době vzkříšení Pána prstenů na malé obrazovce, visí ve vzduchu otázka, zda se do této role znovu vrátí.

Chystaný seriál ze světa Pána prstenů očima Gandalfa a spol.
 

Na tuto otázku byl optán při propagaci svého nového filmu Mortal Engines (Smrtelné stroje). V podcastu pro web entertainment, který najdete pod článkem, byl zpovídán ohledně své kariéry, přičemž došlo i na jeho skromný názor ohledně comebacku k roli Elronda. Toto nám prozradil: Nic o tom nevím. Byl jsem na Novém Zelandu s Peterem Jacksonem a dalšími několika lidmi, ale ne, nehovořili jsme o Pánovi prstenů. Myslím si, že pro mě už je to pryč.“

Dalšího Hugova návratu do Středozemě se už asi nikdy nedočkáme. Je to ovšem škoda. Z hercových slov lze totiž usuzovat, že on sám by se možná i přemluvit nechal.

Pán prstenů: 10 adeptů, kteří by mohli hrát mladého Aragorna
 

Avšak neznamená to, že by jeho roli nemohl převzít někdo jiný. Na druhou stranu - takový představitel Gandalfa, Ian McKellen, se nechal slyšet, že pokud mu ohledně návratu k roli bájného čaroděje zavolají, nebude mít nic proti. Takže kdo by zase chtěl vidět své oblíbené herce v jejich ikonických rolích, nemusí ihned klesat na mysli.

V galerii si kromě tří zákulisních fotek z natáčení Pána prstenů s Hugo Weavingem prohlédněte také nejaktuálnější snímky toho, jak herec vypadá dnes. Mohl by vůbec hrát znovu Elronda?

Zdroj: entertainment

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

.Karel | 17.09.2018 17:15
Pfff... fuck off, Pán prstenů je natolik nadčasový, že nechápu potřebu tohoto seriálu. Daleko víc s jejich rozpočtem a tím kolik mají časového luxusu měli zpracovat jakoukoliv část ze Silmarillionu. Já bych z toho tekl... narozdíl od nutkavý potřeby porovnávat jeden z nejlepších filmů historie se seriálem.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu