Star Wars: Resistance: Nový plakát a podrobnosti o postavách

Star Wars: Resistance: Nový plakát a podrobnosti o postavách | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Kdo jsou hlavní hrdinové nového seriálu?

Přinášíme vám další novinky z chystaného seriálu Star Wars: Resistance (Odboj). V první řadě se jedná o nový plakát, který si můžete detailně prohlédnout dole v galerii. Kromě nám již známého droida BB-8 na něm můžeme vidět novou partu postav, která nás bude celým seriálem doprovázet. Jak se ale jmenují a co jsou přesně zač?

Star Wars: Resistance nakonec není projekt Davea Filoniho
 

Celá parta si říká tým Fireball, což je zároveň název jejich lodě, podle které se pojmenovaly a která je mimochodem většinu času v údržbě, aby nevybuchla - proto jméno Fireball. Jak už víme, hlavní postavou je Kazuda Xiono (Christopher Sean), nadějný pilot, který bude rekrutován Odbojem, aby špehoval tajemný První řád. Na jeho misi na stanici Colossus ho bude doprovázet právě zbytek týmu Fireball, na který se nyní podíváme trochu blíž. Jedním z členů je Jarek Yeager (Scott Lawrence), letecký veterán Povstalců, který se přes svého přítele Poea Damerona (Oscar Isaac) jako jediný z celé posádky dozví o Kazově skutečné misi, na které se mu rozhodne pomoci.

Dalším členem týmu bude Tam Ryvora (Suzie McGrath), mechanička, která si na všechno dělá svůj vlastní názor. Jejím protipólem bude poslední člen posádky jménem Nikto Neeku (Josh Brener), zelený mimozemšťan, který je neustále veselý a zároveň trochu naivní. Uvidíme tedy, jak to této nové posádce půjde. Kromě všech zmíněných postav ale samozřejmě přijdou na řadu i postavy, které velmi dobře známe z filmů. Kromě již zmíněného Poe Damerona, kapitánky Phasmy (Gwendoline Christie) a droida BB-8 uvidíme i generálku Leiu (Rachel Butera). Její zpracování si můžete blíže prohlédnout jak v galerii, tak i v přiloženém videu, které nám umožňuje blíže poznat naše nové hrdiny.

Star Wars: Resistance se začne vysílat již 7. října. Těšíte se? Má podle vás seriál šanci uspět?

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu