The Boys: Super násilná komiksová adaptace má zelenou

The Boys: Super násilná komiksová adaptace má zelenou | Fandíme seriálům
Wildstorm/Dynamite Entertainment
Zobrazit dalších 10 obrázků
První oficiální foto týmu perfektně kopíruje původní komiksový obal.

Před několika měsíci jsme vás dvěma články informovali o tom, že Amazon zvažuje adaptaci komiksové série The Boys od Gartha Ennise. Producenti později prozradili, že projekt závisí na úspěchu třetí série The Preachera a vypadá to, že ta byla úspěšná, jelikož Amazon dal tvůrcům Sethu Rogenovi a Evanu Goldbergovi zelenou. Na blížícím se Comic Conu v New Yorku by se měl seriál blíže představit a v rámci první propagace byl zveřejněn první plakát, který je úplně stejný jako první obal komiksu (viz galerie).

Na plakátu můžeme vidět ústřední tým The Boys, který povede postava Billyho Butchera, kterou ztvární Karl Urban. Dále můžeme vidět Karen Fukuharu (Suicide Squad) jako The Female, Jacka Quaida (Hunger Games) jako Hughieho, Laze Alonsa (Detroit) jako Mother’s Milk a Tomera Capona  jako Frenchieho. Jednotlivé hlavní postavy jsme vám v samostatném článku představili už dříve, stejně jako celkový příběh.

The Boys: Drsná komiksovka od Amazonu zná své obsazení
 

Ve zkratce je však The Boys velmi násilný komiks, který si nebere servítky kromě násilí také se sexuálním zneužíváním či sprostotou. Odehrává se ve světě, kde superhrdinové nejsou kladní ochránci, ovšem zhýralé postavy využívající svoji moc a vliv. Jejich kontrolu zajišťují právě The Boys, kteří fungují jako jednotka CIA, používají vlastní drsné metody, jak si zjednat pořádek, a jejichž největším nepřítelem je Sedmička, parta těch nejmocnějších a zároveň nejzvrácenějších superlig. V dalších rolích se pak objeví ještě zástupce vládní organizace Elizabeth Shue (Leaving Las Vegas) a Jennifer Esposito (NCIS).

Zdroj: Amazon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi. | 02.10.2018 18:42
Další komiksove vánoce... úžasná zpráva....děkuji děkuji.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu