Star Wars: Natáčí se série o Darthu Vaderovi

Star Wars: Natáčí se série o Darthu Vaderovi | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Vysokorozpočtový fanouškovský počin vypadá velmi slibně.

Možná jste o tom už slyšeli, možná ne. Tak jako tak vám nicméně přinášíme vše, co o tomto projektu potřebujete vědět. Nevím, jak moc sledujete YouTube, každopádně je zde jeden člověk se svým kanálem Star Wars Theory, který díky své popularitě již před nějakým časem překročil hranici 1 milion odběratelů. Zároveň velmi dlouho psal scénář pro svůj Vaderův samostatný fanouškovský film, a jelikož si to může dovolit, rozhodl se svůj plán zrealizovat, a to nejlépe, jak jen to bude možné. Není to tedy tak, že by se někde sešla parta kamarádů a šla točit, ale je zde skutečný štáb, režisér, odborníci na vizuální efekty a hudební skladatel.

Star Wars: Uniklé fotky z natáčení hraného seriálu
 

Původně se mělo jednat o film, který bude celý spuštěn na YouTube. Aby se ale daly shánět průběžně peníze a aby se ušetřil čas (přeci jenom fanouškovský film se nedá zpoplatnit, takže Star Wars Theory vše platí z vlastní kapsy bez návratnosti z filmu), tak se tento projekt bude natáčet postupně a bude rozdělen na několik dvacetiminutových kapitol, které budou na YouTube průběžně vycházet. Zároveň se celému projektu nyní kromě Vader Fan-Film začíná říkat Vader Web Series, jelikož bude vycházet právě v seriálové formě (a právě proto o něm také píšeme zde). A o čem Vaderova série vlastně bude?

Tento fanouškovský počin bude dějově zasazen přibližně rok po Epizodě III: Pomstě Sithů. Události, které vedly k Vaderově zrodu, má tedy tento mocný Sith ještě v čerstvé paměti. A díky tomu se zdá být v určitých ohledech ještě stále více Anakinem než Vaderem, přičemž pointa celého tohoto projektu je ukázat, jak se Vader stal doopravdy tím Vaderem, kterého známe z původní trilogie, což je něco, co jsme ve zmiňované Pomstě Sithů bohužel neměli možnost úplně vidět. Kromě Vadera se v této sérii objeví i císař Palpatine, dále mladý Anakin a Padmé v podobě flashbacků a v neposlední řadě také Mace Windu! Ano, čtete správně. V této sérii půjde totiž mimo jiné také o to, že Windu svá zranění v Pomstě Sithů zázrakem přežil a chce si s oběma sithskými lordy vyřídit účty.

Windu se ovšem nemá objevit v první části této série, nýbrž až v té druhé. První část nicméně uvidíme už celkem brzy. Je to totiž zrovna pár dní, kdy bylo dokončeno její natáčení, přičemž nyní přijde na řadu postprodukce. Musí se udělat speciální efekty, Vadera a Císaře předabují odpovídající dabéři a přidá se hudba. První část této fanouškovské série tak uvidíme již v prosinci! Pod článkem najdete video z prvního dne natáčení, kde je Vader a Císař. V galerii se pak můžete podívat na velmi povedené concept arty, které vám napoví, co můžete od Vaderovy série čekat.

Těšíte se na Vaderovu fanouškovskou sérii?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu