Vše, co potřebujete vědět o Star Wars: Resistance před premiérou

Vše, co potřebujete vědět o Star Wars: Resistance před premiérou | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
K tomu přikládáme krátký rozbor nově zveřejněného traileru.

Nový seriál Star Wars: Resistance (Odboj) má již tuto neděli večer (u nás v pondělí ráno) premiéru, a tak vám přinášíme krátký přehled, ve kterém se dozvíte vše podstatné, co byste o seriálu měli vědět. Kdo ví, možná vám právě tohle pomůže se rozhodnout, zda dát novému seriálu šanci, nebo ne. Zároveň si na konci krátce shrneme poslední vydaný trailer. Nejprve tedy k samotnému seriálu.

Star Wars: Top 10 momentů z Klonových válek
 

Seriál Star Wars: Resistance je dějově zasazen přibližně půl roku před události filmu Star Wars: Síla se probouzí, tedy epizody VII. Hlavní postavou bude Kazuda Xiono (Christopher Sean), mladý pilot, kterého spolu s posádkou Fireball najme Poe Dameron (Oscar Isaac), aby pro Odboj špehoval tajemný První řád na stanici Colossus, kde dochází k mnoha stíhacím závodům všeho druhu. Kromě nových postav se objeví i postavy známé jako již zmíněný Poe Dameron, mimo něj ale také např. droid BB-8, kapitánka Phasma (Gwendoline Christie) či generálka Leia Organa (Rachel Butera).

Co se týče samotného pojetí seriálu, není žádným tajemstvím, že se snaží zacílit především na mladší diváky, což může být trochu těžké skousnout pro fanoušky předchozích animovaných seriálů. To ovšem ještě neznamená, že seriál nemůže přijít se zajímavými postavami a se zajímavým příběhem. Kromě toho by mohl vhodně rozšířit novou trilogii, stejně jako to udělali u předchozích dvou trilogií Klonové války a Povstalci. O tom, jestli se alespoň tyto body podaří seriálu splnit, si budeme moci začít dělat obrázek už velmi brzy.

A nyní krátce k novému traileru, který přináší mnoho dosud neviděných záběrů. Zdaleka nejzajímavější částí je ale ta poslední, ve které konečně dostáváme náhled na tajemný První řád. Máme zde tedy první pohled na Phasmu, Kylo Renův raketoplán a také vidíme základu Hvězdovrah (Starkiller Base) z Epizody VII. Nicméně není pochyb o tom, že velkou část Prvního řádu uvidíme až ke konci první série.

Podíváme-li se na to negativní, tak zde vévodí především všudypřítomný groteskní humor, kde se vždycky někdo o něco praští nebo něco na někoho spadne. Je to přesně ten druh humoru, který bude připadat vtipný především dětem, ale pro většinu starších diváků bude směšný. Kdykoli trailer začne přibírat na vážnosti, vetře se tam zmíněný styl humoru, který zvedající se laťku zase shodí dolů, což je velká škoda. Můžeme ale jenom doufat, že je to čistě trailerem a v samotném seriálu bude vše působit snad o trošku líp. Trailer si můžete přehrát níže.

Těšíte se na nový Star Wars seriál? Dáte mu šanci? Nebo vás odradila animace, nástin příběhu či záměrné cílení na mladší publikum? Dejte nám vědět v komentářích.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu