Teorie velkého třesku: První dojmy a shrnutí 12. série

Teorie velkého třesku: První dojmy a shrnutí 12. série | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Poslední 12. série milovaného seriálu Teorie velkého třesku odstartovala a máme za sebou tři úvodní epizody. Jaké jsou první dojmy?

Pozor, článek obsahuje SPOILERY!

Je to sice smutné, ale už nějakou dobu víme, že 12. série oblíbeného sitcomu Teorie velkého třesku stanice CBS bude tou poslední, která kdy bude natočena. A možná je to tak dobře, seriál zaznamenal v posledních sezónách mírný pokles na kvalitě. Z původního intelektuálně-nerdovského humoru, kterým se seriál honosil v prvních sériích, se vytvaroval do jakési ulítlé vztahovky, která sice neztrácí na vtipu, ale s jistotou můžeme říct, že stará dobrá "Teorie" už to není. Od doby, kdy se Howard oženil s Bernadette se seriál začal měnit a místo fyziky se více řešily vztahy a sociální problémy. 

Teorie velkého třesku: 7 věcí, které by se ve 12. řadě měly vyřešit
 

Ano, můžeme říct, že postavy se rozvíjejí a proměňují se, že se mění jejich priority a pohled na svět, ale bohužel, takový charakterový vývoj můžeme sledovat v podstatě jen u jedné postavy, a tou je Sheldon. Právě na proměně tohoto charakteru celý seriál staví. I když se ostatní jeho kolegové žení, je to spíš jen taková kulisa, a to hlavní, na co všichni čekali, se konečeně stalo na konci 11. série. Sheldon se oženil s Amy. Řekl bych, že zde došel seriál na svůj pomyslný vrchol a 12. série má být v podstatě takový epilog.

V prvních dvou dílech 12. řady sledujeme Sheldona a Amy těsně po svatbě a za mě je to velmi povedená dějová linka, kde se novomanželé vyrovnávají s líbánky a svatebními dary, což byla zábava a hravě zastínila dění okolo. Leonard a Penny jsou manželé s rozdíly a nic zajímavého se tam neděje, až tedy na třetí díle, kdy Penny sdělí Leonardovi, že nechce mít děti, což doufám bude později rozvinuto, protože tento problém byl během jedné epizody zameten pod koberec stejně rychle, jako vyvstal. Howard a Bernadette jedou pořád to stejné, jediným jejich problémem je opět spolubydlící Stuart, který začal randit. Rajesh je stále sám a rozhode se tuto situaci řešit snahou najít si indskou dívku za pomoci svého otce (ano, takže stále to samé). 

Seriál zatím pomaličku navazuje na slabší přechozí série a jeho největším tahákem určitě bude Sheldonova nová role - role manžela. První tři epizody nebyly špatné, vtipu neubylo a humor byl překvapivě velice osvěžující, čemuž učitě pomohly nové postavy, se kterými jsme se seznámili na konci 11. série. Tedy nová prodavačka v obchodu s komiksy a především rodiče Amy. Ale myslím, že by bylo lepší více zapracovat na všech dějových linkách. Máme poslední sérii, tak ať stojí za to.

A jak hodnotíte začátek 12. série vy? Galerie nabídne pohled na všechny důležité aktéry seriálu na několika zákulisních fotkách z natáčení této řady.

Ve videu uvidíte scénu, která dobře těží z nových postav v podobě rodičů Amy.

Zdroj: CBS

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu