Zaklínač: Obsazení vedlejších postav je tady!

Zaklínač: Obsazení vedlejších postav je tady! | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Natáčení je doslova za dveřmi. Pojďme se nyní společně podívat, kdo byl obsazen do vedlejších rolí.

Tvůrci Zaklínáče v posledních dnech chrlí jednu zajímavou castingovou novinku za druhou. Hlavní pozornosti se přirozeně dostalo obsazení ikonické čarodějky Yennefer a princezny Ciri. Možná tak trochu stranou zapadla informace o tom, že hotovou věcí je rovněž obsazení Millie Brady (The Last Kingdom) do role Renfri (na hlavním obrázku). Pro ty z vás neznalé knižní předlohy, Renfri byla princeznou malého království Creyden. Její nevlastní matka se skrze kouzelný artefakt dozvěděla, že zemře rukou své nevlastní dcery. Temná budoucnost obklopovala Renfri již od narození, protože přišla na svět během zatmění měsíce, což bylo v tehdejší silně pověrčivé době považováno za nebezpečné znamení. Najatí čarodějové posléze královně opravdu potvrdili, že její budoucnost je plná krve a násilí.

Zaklínač: Showrunnerka vysvětlila, proč zrovna Henry Cavill
 

Královna se proto rozhodla najmout si vraha, aby její krásnou dceru sprovodil ze světa. Útok se ovšem nezdařil. Od té doby žila Renfri na útěku, kde byla nucena, aby přežila, dělat ty nejhorší věci daleko za hranicí zákona. V letech, které následovaly, se postupně stala pod vlivem okolností proslulou banditkou, která unikla mnoha pokusům o atentát a zároveň se neštítila rozsévat smrt a zkázu. Její osud byl stejně tragický jako myšlenka, zda se nestala osobou, kterou se stala, nikoli proto, že tak bylo předpovězeno, ale kvůli činům svých nejbližších, kteří se obávali toho, kým by se jednoho dne mohla stát.

Tím ovšem výčet nově obsazených rolí nekončí. Ciri doplní oba její rodiče, tj. královna Calanthe (Jodhi May - Hra o Trůny) a její manžel Eist Tuirseach (Björn Hlynur Haraldsson - Fortitude). Svou představitelku zná i slavná čarodějka Tissaia de Vries (MyAnna Buring - Stmívání ), která kdysi dávno vzala pod svá křídla mladou Yennefer. Potvrzena je i Fringilla Vigo (Mimi Ndiweni - Black Earth Rising), kterou váže s Geraltem romantická minulost, a poslední do party bude Sabrina Glevissig (Therica Wilson-Read), kterou pojila s Yennefer zdravá rivalita. To je zatím k novinkám na castingové frontě všechno. Stále očekáváme na obsazení trubadůra Marigolda a Triss. Jakmile se něco dozvíme, budeme vás informovat. Vysoce očekáváná fantasy sága by se měla začít natáčet na podzim s premiérou předběžně stanovenou ve druhé polovině příštího roku.

V galerii naleznet fotky v následujícím pořadí:

1. Sabrina Glevissig

2. Královna Calanthe

3. Fringilla Vigo

4. Eist Tuirseach

5. Tissaia de Vries

Zdroj: Flickeringmyth

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Slim | 13.10.2018 22:02
Ještě neznáme obsazení ani jednoho rodiče Ciri, natož obou. Calanthé je Ciriina babička, ne matka. A Erlach je její nic. Je to druhý manžel její babičky. Nic víc. Jejího otce nebudu spoilerovat, pro toho kdo nečetl knihy, to bude asi překvapení, které vyplyne z děje a její matka se jmenuje Pavetta.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu