3. série Riverdale se prý inspiruje Temným případem

3. série Riverdale se prý inspiruje Temným případem | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Tvůrci v rozhovoru prozradili, proč se inspirovali právě slavnou krimi antalogií.

Hodně vysoká laťka k překonání čeká na tvůrce z Riverdale. Ti se totiž ve svém posledním rozhovoru vyznali k lásce k seriálu True Detective (Temný případ). Inspirace 8-dílnou detektivkou od Caryho Fukunagi rozhodně není překvapivá, jelikož se jedná o jeden z nejlepších seriálů 21. století. Riverdale se v obou svých předchozích sezónách velmi podařeně snažil balancovat mezi typickou středoškolskou romancí a seriózní mystery detektivkou obalenou v lahůdkovém noir obalu v těch nejkřiklavějších barvách. Právě důraz na formu, která ovlivňuje celou atmosféru vyprávění, je nejsilnější stránkou celého seriálu. A právě toho si je vědom i Roberto Aguirre-Sacasa, hlavní producent seriálu, který se v nedávném rozhovoru na Comic Conu v New Yorku rozpovídal o tom, co můžeme v tomto ohledu očekávat od 3. série Riverdale. 

Temný případ: Známe datum premiéry 3. série

"Děláme v našem seriálu hodně krimi, pulpu a noir věcí... což opravdu miluju - hodně mi to připomíná naši první sezónu, kde jsme měli mystery vraždu. Kdo zabil Jasona Blossoma? Ve druhé sezóně jsem měl zase pocit, že děláme Zodiaca v malém městečku. Jedním z mých nejoblíbenějších seriálů je 1. sezóna True Detective. Měl jsem z ní pocit, že se jedná o okultní, rituální vraždu, ale zároveň se nejednalo o příběh z nadpřírozenými prvky, jenom to takový pocit vyvolávalo. Jako že sledujete něco divného, strašidelného až zvráceného, ale stále usazeného v realitě. A přesně takhle bych popsal 3. sérii Riverdale a hlavního záporáka. Strašně se mi líbí myšlenka, že se naši náctiletí detektivové stanou v nadcházející sezóně "skutečnými" True Detective."

1. epizoda je už od 10. října úspěšně venku a fanoušci jistě nedočkavě očekávají, jak se bude vyvíjet situace okolo Archieho, který byl falešně obviněn z vraždy Hiramem Lodgem, když se mu postavil do cesty v jeho záměru uchopit moc v celém městě. Otec jeho přítelkyně Veroniky ovšem znovu prokázal, že mu nejsou žádné praktiky cizí. Nyní se snaží zajistit, že Archie skončí na dlouhou dobu ve vězení. O tom, zda se mu to podaří, se budeme moci přesvědčit v následujících týdnech.

V galerii pak naleznete první fotky ze třetí série.

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu