Star Wars: The Mandalorian: Jon Favreau sdílí fotky výzbroje

Star Wars: The Mandalorian: Jon Favreau sdílí fotky výzbroje | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Seriál o národu drsných vesmírných válečníků si bere inspiraci z opravdu nečekaného zdroje. Koukněte v galerii!

Pokud nejste zarytým fanouškem filmové ságy z předaleké galaxie, pojem The Star Wars Holiday Special vám nejspíš příliš neřekne. Není divu. Dokonce i mezi Star Wars komunitou je toto téma prakticky tabu, při nejlepším občasným terčem posměchu. Jedná se o více než hodinový televizní muzikál odehrávající se mezi epizodami čtyři a pět, v němž se Han Solo s Chewbaccou vydávají na Chewieho domovskou planetu navštívit jeho rodinu a oslavit s nimi tamější svátek podobný našim Vánocům. Produkoval ho sám George Lucas, nejspíš za účelem na sérii trochu vydělat, než do kin přijde pátá epizoda Impérium vrací úder. Aby toho nebylo málo, během těchto otřesně natočených a nesmyslných devadesáti minut se mihnou všechny velké hvězdy jako Mark Hamill v roli Luka Skywalkera, Carrie Fisher coby princezna Leia, samozřejmě Harrison Ford jako Han Solo a ikoničtí droidi C3-PO a R2-D2. Celý tento bizár pro představu najdete pod článkem. Proč vám ale tohle celé popisuji? Protože nové fotky z placu hraného seriálu The Mandalorian od režiséra Jona Favreaua si bere malou inspiraci právě odtud.

Star Wars: Mandalorian: Kdo bude hraný seriál režírovat?
 

Jen málo lidí totiž ví, že populární postava Boba Fett, kterého si diváci zamilovali v epizodě pět, se ve skutečnosti poprvé objevila o dva roky dříve právě v Holiday Special jako animovaná figurka. Tady používal Fett prapodivnou zbraň připomínající dlouhou pušku s namontovaným magnetem. Favreau na svém Twitteru nově sdílel fotku zbraně jednoho z Mandalorianů, k nimž Boba Fett patří, a fanoušci ve kvéru neomylně poznali Fettův starý animovaný blaster, který se do hraných filmů nikdy nedostal. Tvůrci jsou poměrně odvážní, že se rozhodli čerpat zrovna z tak nenáviděné části světa Star Wars, rozhodně to ale neznamená, že bychom měli Holiday Special počítat jako kanonické dílo. Jedná se pouze o malé pomrknutí ke znalcům. Režisér k pušce přidal ještě obrázek jedné rekvizity z placu, jež se už jednou ukázala právě v Impériu.

Všechny obrázky najdete v galerii společně s fotkami Boba Fetta z Holiday Special, kterou si můžete v plné podobě pustit v přiloženém videu.

Zdroje: Jon Fevreau, Talking Bay 94

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 6

.Karel | 16.10.2018 14:14
Omylem jsem si vymazal třetí (první) prostředí, to by samozřejmě bylo republikové :)
Vstoupit do diskuze

Související články

Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder

17.05.1980 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu