Swamp Thing: Seriál konečně obsadil hlavní roli

Swamp Thing: Seriál konečně obsadil hlavní roli | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Zapálený vědec a zároveň nadpřirozená stvůra z bažin zná svého představitele.

Přes všechny rozporuplné názory nyní Titans z dílny DC Universe slaví u diváků úspěch, a to je jen další důvod, proč se těšit na další hrané seriály na této platformě. Tím nejzajímavějším je rozhodně Swamp Thing, strašidelný a drsný seriál z prostředí amerických bažin a městečka Marais. Seriál hojně v poslední době nabíral obsazení, jedna jediná role však zůstávala stále neobsazená. Nyní se však věci mění a my konečně víme, kdo si zahraje hlavní roli vědce Aleca Hollanda, který se stane věcí zvanou Swamp Thing.

Swamp Thing: Seriál bude strašidelné eRko pro dospělé
 

Roli Aleca obsadil Andy Bean, který momentálně dokončil natáčení druhého To, kde hraje dospělého Stana Urise. Herec bude představitelem role v lidské podobě, kterou uvidíme nejspíše jen na začátku seriálu. Jeho podobu jako Swamp Thinga pak ztvární Derek Mears, o kterém jsme již dříve informovali, že se připojil k obsazení. Mearsovi nejsou komiksové role nijak cizí, když se objevil již v seriálech The Flash či Agents of S.H.I.E.L.D. a zahrál si také zabijáka Jasona Voorheese v remaku Pátek třináctého z roku 2009.

S Beanem v roli Hollanda tak máme kompletní téměř celé hlavní obsazení filmu. Jeho nejprve kolegyni a později lásku Abby Arcane si zahraje Crystal Reed, její kamarádku Liz Tremayne pak ztvární Maria Sten. Místní šerifku si zahraje Jennifer Beals a starověkou zaklínačku Madame Xanadu pak Jeryl Prescott. Dalšími novými jmény jsou Will Patton a Virginia Madsen, kteří ztvární manželský pár v němž Patton hraje businessmana posedlého místními bažinami.

Podle rozvrhu by Swamp Thing měl mít premiéru v červnu 2019, takže na začátku příštího roku se může začít natáčet. U nás se na tento Rkový temný počin rozhodně těšíme.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Medvěd | 08.11.2018 23:04
Taky...
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu