TOP 5 zahraničních seriálů posledních dvou let, které se natáčely v Česku

TOP 5 zahraničních seriálů posledních dvou let, které se natáčely v Česku | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 15 obrázků
Které seriály vznikly za poslední roky v České republice?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5

Česko patří mezi nejžádanější natáčecí destinace, a to nejen kvůli vábivým exteriérům, ale hlavně z hlediska ceny. Proto se do Česka za poslední roky podívala celá řada slavných hollywoodských hvězd, které tady často trávily týdny i měsíce svého života. Pojďme se podívat na ty nejaktuálnější projekty.

7 slavných seriálů, které odkazují na Českou republiku
 

Carnival Row

Závěr roku 2017 se v Česku pro seriálové nadšence nesl ve znamení natáčení fantasy seriálu Carnival Row, jehož hlavními hvězdami byli (a teprve budou) Orlando Bloom a Cara Delevingne. Oba tu trávili několik měsíců, protože se natáčelo skoro do jara 2018. Točilo se kromě barrandovských ateliérů i v terénu. Například v okolí Prachovských skal a Adršpachu bez ohledu na poměrně velké mrazy. "Takřka všechny scény se přetáčely, aby bylo vše perfektní. Bylo to opravdu hodně náročné. Štáb pracoval 6 dní v týdnu. Standardně byly dva štáby, ale někdy pracovaly paralelně i tři. Vůbec se nestíhalo. Poslední klapka se posouvala asi na třikrát. Když se tak konečně stalo, bouchlo se šampáňo," řekl nám po konci natáčení člověk ze štábu seriálu. 

Štáb zavítal třeba i do Jičína, kde se Bloom vyfotil s partičkou místních děvčat, viz galerie. A zatímco Cara měla od novinářů v Česku celkem klid, Orlandovi byli stále v patách. Popudil je i fakt, že za ním přijela na návštěvu jeho slavná partnerka Katy Perry. Jejich společně fotky z Prahy najdete v galerii. Podrobnosti o samotném seriálu a jeho ději čtěte ZDE. Premiéra Carnival Row by se měla uskutečnit v roce 2019.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu