Mandalorian: Pravděpodobná zápletka je venku

Mandalorian: Pravděpodobná zápletka je venku | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
K uším fanoušků příběhů z předaleké galaxie se donesla informace o pravděpodobné zápletce chystaného seriálu The Mandalorian.

Už dlouhou dobu postupně informujeme o novinkách kolem chystaného seriálu ze světa Star Wars s názvem The Mandalorian. Ten pro novou streamovací službu Disney+, která má konkurovat takovým velikánům, jako je Netflix nebo Amazon, připravuje Jon Favreau, tvůrce filmového Iron Mana. Na světlo světa se dostaly fotky z natáčení, první pohled na ústředního hrdinu, informace o obsazení hlavní role a spousta dalších drobností, které kolem očekávané noviny kolují.

Mandalorian: Hrané Star Wars obohatí hvězda Rockyho a Predátora
 

Nyní máme díky serveru Making Star Wars přibližnou představu o tom, co se vlastně bude na obrazovkách dít. Seriál se má pochopitelně točit kolem mandalorianského válečníka, který se vydá na misi s cílem nalézt nějaké dítě. Mandalorian ale odmítne zmíněné dítě zabít, a příběh tak má sledovat dobrodružství těchto dvou postav. Pokud se pohroužíme do vod spekulací a teorií, můžeme předpokládat, že dítě, které by v době, kdy se seriál bude odehrávat (tedy mezi epizodou VI a VII), bude přibližně ve věku Poa, Rey a Fina z nejnovějších epizod. Tohle dítě může být hodně důležitou postavou pro celý vesmír Star Wars, když vezmeme v potaz připravovaný seriál Riana Johnsona nebo plánovanou filmovou trilogii od tvůrců Hry o Trůny. 

Tyto informace o zápletce mají zatím hodně hrubé obrysy a oficiální vyjádření od tvůrců ještě nepřišlo. Každpádně představa mandalorianského válečníka, který má na zádech mimino místo pušky nebo jetpacku, je úsměvná. A řekl bych, že míra očekávání se krapet zvýšila. 

Na The Mandalorian se můžeme těšit až někdy v roce 2020 a jeho pilotní epizodu bude mít režijně na svědomí Dave Filoni. Jako další režiséry můžeme jmenovat především Taiku Waititiho, Bryce Dallas Howard, Ricka Famuyiwa nebo Deborah Chow.  V galerii si můžete prohlédnout hlavního hrdinu ve svém brnění, které se podle vyjádření tvůrců už během prvních tří dílů razantně promění.

Níže najdete uniklé video z natáčení epizody, kterou režíruje Taika Waititi. Můžeme vidět dva herce oblečené jako stormtroopeři behěm akčí scény:

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu