Mandalorian: Kdo všechno si zahraje v nových Star Wars?

Mandalorian: Kdo všechno si zahraje v nových Star Wars? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Kdo se vydá do předaleké galaxie tentokrát?

Zatímco J.J.Abrams dokončuje novou trilogii ze světa Star Wars, Jon Favreau naopak naplno rozjíždí hraný seriál Mandalorian, příběh o osamělém válečníkovi rasy, do které patřil obávaný lovec Boba Fett. Toho si po nepodložených zprávách nakonec doopravdy zahraje stále populárnější hvězda Pedro Pascal, kterého můžete zrovna teď zastihnout v pokračujícím seriálu Narcos (obrázek č.1). Ohledně účasti v seriálu padalo mnoho dalších slavných jmen, ovšem produkční studio Lucasfilm nikdy žádné doopravdy nepotvrdilo. Tedy až doteď. Na jaká další jména bude nová drahá sci-fi lákat diváky? Všechny je najdete dole v galerii.

Rozhodně nejslavnější tváří na seznamu je herečka Gina Carano (obrázek č.2). Tu si bude většina čtenářů určitě pamatovat jako záporákovu pravou ruku z prvního Deadpoola nebo můžeme také zmínit její druhý největší úspěch, vedlejší roli v šestém Rychle a zběsile. Přesouváme se k postaršímu hereckému veteránovi, Nicku Nolteovi (obrázek č.3). Ten si zahrál roli trenéra ve skvělém Warriorovi, kde pomáhal kdysi ještě nenápadnému Tomu Hardymu dostat se do formy. Tím výčet slavných tváří bohužel končí a přesouváme se k hercům, na které velká sláva teprve čeká, nebo se jim stále vyhýbá.

Pokračujeme černošským hercem Giancarlem Espositem (obrázek č.4), který například ztvárnil vedlejší roli v kultovních Obvyklých podezřelých nebo hlavní roli ve Smoke po boku neumírající legendy Harveyho Keitela. A přesouváme se do televize. Z malé obrazovky se dostaví Emily Swallow (obrázek č.5), která ztvárnila nespočet vedlejších rolí v seriálech jako Castelvania, Mentalista nebo Námořní vyšetřovací služba.

Posledními méně známými jmény jsou Omid Abtahi (obrázek č. 6) a Werner Herzog (obrázek č.7), u kterých už rozhodně nikdo neočekává, že je budete znát. Ale přece jenom... Ten první se mihl v oscarovém Argu a ten druhý zase v Jacku Reacherovi. Ano, i po tomto výčtu zůstává stále největší hvězdou nepřekonaný Pedro Pascal, ovšem možná zapomínáte na to, že se zde mihne i kultovní hvězda Rockyho nebo Predátora, Carl Weathers! (obrázek č.8). Tak či onak, výsledek spatříme na Disneyho streamovací službě už příští rok.

A pokud vám náhodou nestačí ani ten sympaťák Pedro Pascal, pusťte si tuto soubojovou scénu ze Hry o trůny, ve které je sakra baddass a cool. Ovšem pozor pro neznalce. Na konci vás čeká menší překvapení. Trochu nehezké překvapení.

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu