House of Cards: Kevin Spacey se coby Frank Underwood brání na novém videu

House of  Cards: Kevin Spacey se coby Frank Underwood brání na novém videu | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Kevin Spacey se rozhodl poprvé veřejně vyjádřit!

Na podzim roku 2017 byl Kevin Spacey obviněn Anthonym Rappem ze sexuálního obtěžování. Netflix se ho na základě toho rozhodl vyškrtnout ze seriálu House of CardsDům z karet, kde ztvárňoval ústřední roli - politika Franka Underwooda. Po nedávném uveřejnění nové řady se ukázalo, že se tvůrci jeho charakter rozhodli zabít. Jeho seriálový hrob si můžete prohlédnout v galerii. Herec se v pondělí rozhodl na svůj Youtube kanál nahrát video s názvem: "Nechte mě být Frankem". Jedná se o slovní hříčku, protože slovo "frank" zároveň v angličtině znamená "upřímný". Hlasem Franka Underwooda promlouvá k lidem a tvrdí, že je nevinný.

House of Cards: Kevin Spacey si zaslouží druhou šanci, říká Robin Wright
 

"Vím, co chcete. Chcete mě zpátky. Samozřejmě že někteří věřili všemu a jen se zatajeným dechem čekají na to, až se přiznám. Umírají touhou slyšet mě, jak říkám, že je to všechno pravda a mám, co si zasloužím. Ale nevěřili byste přeci tomu nejhoršímu bez důkazů, že ne? Neodsoudili byste člověka bez důkazů," říká herec na videu a dodává: "Rozhodně nehodlám platit za něco, co jsem neudělal."

Dále herec dodal, že navzdory všem obviněním,, trestnímu řízení a své vlastní smrti (naráží tak na smrt Underwooda) se prý cítí dobře a postupně získává zpět své sebevědomí. Video končí slovy: "Nikdy jste mě přece neviděli zemřít, ne? Závěry mohou být klamné..."

Zdroj: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

.Karel | 25.12.2018 19:33
Nevěřím tomu, že je Kevin bez viny. Ale základním pilířem demokracie je presumpce neviny. Jak vypadá demokracie v USA jsme díky celé kauze #metoo mohli vidět na vlastní oči a proto bych požádal všechny spoluobčany, aby už drželi hubu o kvalitách západních zemí a byli šťastní že žijeme v jedné z nejlepších, nejbezpečnějších a nejsvobodnějších zemí na světě.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu