Temný případ: Tvůrce má pro 4. sérii "šílený nápad"

Temný případ: Tvůrce má pro 4. sérii "šílený nápad" | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Co řekl tvůrce Temného případu k případné 4. sérii?

Do napjatého očekávání premiéry 3. série Temného případu (True detective) promluvil tvůrce a showrunner Nic Pizzolatto na účet případné čtvrté série úspěšného seriálu od stanice HBO. Pizzolatto láká na, jak sám říká, "šílený, šílený nápad."

První série zaznamenala ohromný divácký i kvalitativní úspěch, především díky skvostné ústřední dvojici detektivů v podání Matthewa McConaugheyho a Woodyho Harrelsona. Druhá série na první sérii, co se týče kvality, nedosáhla, ale přesto to byla pořád výborná a atmosférická podívaná. Jestli vznikne čtvrtá série, to záleží čistě na úspěchu té třetí, kde hlavní roli získal držitel Ceny Akademie Mahershala Ali, který bude v kůži policejního vyšetřovatele řešit záhadné únosy dětí. Jak tedy Pizzolatto odpověděl na otázku, jestli se plánuje čtvrtá série a jak dlouho na ni budemem čekat?

Temný případ 3: Hlavní role byla určena pro herce bílé pleti
 

"Mým snem je udělat televizní seriál, kde budu mít pořád ty stejné charaktery a nebudu muset stále dokola vytvářet něco nového," čímž tvůrce naráží na to, že každá nová série Temného případu vypráví úplně jiný příběh. "Po takovém přístupu k seriálu jsem vždycky vyčerpaný. Ale musím říct... mám nápad."

A dále vysvětloval: "Je to opravdu hodně, hodně divoký nápad. Kam dále vlastně můžeme po této sérii jít? Teď máme postavu, které je 35, 45 a 70 let zároveň a máme záhadu, která vede ke špatným řešením a pokračuje pořád dál a dál a řešíme komplikované strukturní prvky příběhu. Ale mám opravdu šílený nápad, který ale musí ještě trochu dozrát. Chtěl bych v mezičase natočit nějaký seriál, možná film, ale ano, nápad na čtvrtou sérii mám."

Pizzolatto tak přímo nepotvrdil natáčení čtvrté série, ale ani nevyvrátil. V hlavě si pohrává s nějakou myšlenkou, kterou by chtěl zpracovat, ale jak už jsem psal výše, na vzniku případné čvrté řadu se podepíše úspěch té třetí. Ta měla na HBO premiéru v neděli, 13. ledna.

Finální trailer ke třetí sérii: Zdroj: DigitalSpy; Entertainment Weekly

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu