Chucky se vrací! Přivede ho na obrazovky původní tvůrce

Chucky se vrací! Přivede ho na obrazovky původní tvůrce | Fandíme seriálům
MGM
Zobrazit dalších 5 obrázků
Vražedná panenka dostává další šanci.

Halloween zřejmě minulý rok díky svému finančnímu a kritickému úspěchu dodal producentům odvahu, aby to s hororovými ikonami zkusili na velkém plátně znovu, takže se chystá remake Pátku třináctého a Dětské hry. Poslední zmíněný horor o vraždící panence Chuckym poprvé představil Don Mancini, který se následně podílel i na jeho dalších dílech. Z remaku sice nadšený není, pokračování se ovšem nikdy nebránil, což hodlá dokázat svým novým seriálem.

Televizní stanice Syfy vzala pod svá křídla samotného otce zakladatele této látky Manciniho, který bude sloužit jako scenárista a výkonný producent. Spolu s ním na producentskou židli usednou i hororoví odborníci David Kirschner (Chuckyho kletba, Chuckyho nevěsta) a Nick Antosca (Les sebevrahů). Projekt je sice stále plenkách, i tak nám bylo prozrazeno několik detailů od samotného Manciniho.

Ten čekal dlouhou dobu, než bude moci konečně přinést svou látku na malou obrazovku a stanice Syfy je údajně tou nejlepší volbou. Seriál by měl přinést svěží pohled na tuto sérii, což zahrnuje především hlubší zkoumání Chuckyho charakteru. Tomu ostatně přihrává seriálový formát, který tuto drobnokresbu plně podpoří. Přes to všechno, původní vize této látky, která terorizovala diváky po celé dekády, bude zachována. Tak co? Těšíte se?

Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu