Sedmilhářky: Datum premiéry a první fotky z 2. řady

Sedmilhářky: Datum premiéry a první fotky z 2. řady | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Kdy se vrátí hvězdami naditá druhá řada Big Litttle Lies?

Stanice HBO konečně odhalila, kdy se vrátí oceňované drama Big Little Lies. Hned jak skončí finální osmá řada Hry o trůny, tak se diváci dočkají očekávaného pokračování Sedmilhářek. HBO stručně oznámilo premiéru v průběhu června a vytasilo se s řadou nových fotografií, které si můžete prohlédnout pod článkem v galerii.

Sedmilhářky: První pohled na Meryl Streep
 

Jedna z promo fotografií odhaluje další pohled na Meryl Streep, která coby matka Perryho (Alexander Skarsgård) Mary Louise Wright přijede hledat odpovědi na nepříjemné otázky. Jen stěží můžeme odhadovat, jaký dopad bude mít její počínání na hlavní hrdinky v podání Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Laura Dern, Shailene Woodley a Zoe Kravitz. Druhá řada dále přivítá tajuplnou postavu Ira Farbera, kterého si zahraje matador z antologie American Horror Story Denis O’Hare.

Pokud doufáte, že druhá řada nebude poslední, tak vás nepotěší zpráva od tvůrce Davida E. Kelleyho, který se rozpovídal o projektu na konferenci TCA v Texasu. Kelley se vyjádřil následovně: „Zatím není žádné pokračování v plánu. Velmi se nám líbí uzavření dějových linek na konci druhé řady, takže tohle už nejspíš bude opravdu vše.“  

Kromě promo fotek najdete v galerii pár snímků z Instagramu Nicole Kidman a Zoe Kravitz týkajících se druhé sezóny. Níže si můžete připomenout parádní úvodní znělku s atmosferickou skladbou Cold Little Heart od Michaela Kiwanuky.

Zdroje: Deadline, TVLine, Instagram

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu