The Hunt: Mosby z HIMYM míří lovit nácky

The Hunt: Mosby z HIMYM míří lovit nácky | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Amazon nahnal do své kriminální novinky další hvězdy.

Amazon na druhou polovinu letošního roku chystá kriminální titul The Hunt, o kterém jsme vás již informovali v souvislosti s obsazením herecké legendy Al Pacina. Nyní se herecký ansámbl rozšířil o Joshe Radnora, kterého většina populace zná jako Teda Mosbyho z kultovního sitcomu Jak jsem poznal vaši matku. HIMYM skončilo před pěti lety, od té doby jsme Joshe Radnora mohli vidět pouze ve vedlejší roli v seriálu Mercy Street a Rise či v komedii Pařiči.

The Hunt: Al Pacino bude nahánět nácky v televizi
 

The Hunt je zasazen do New Yorku v roce 1977 a bude sledovat rozličnou bandu lovců nácků, kteří zjistí, že stovka vysoce postavených nacistů žije kolem nich a kuje pikle na založení Čtvrté říše ve Spojených státech. Josh Radnor v titulu ztvární filmovou hvězdu Lonnyho Flashe, který je členem Meyrova (Al Pacino) gangu, který nahání nácky po USA. Další novou tváří je herečka Jerrika Hinton (Chirurgové), která si zahraje agentku FBI Millie Malone.

Hlavním hrdinou bude Jonah Heidelbaum s tváří Logana Lermana (Železná srdce), který se díky odkrývání vraždy své babičky zapojí do organizace vraždící nácky na území USA. Výkonným producentem projektu je Jordan Peel, autor oceňovaného hororu Uteč. Kdy přesně se The Hunt dočkáme, není zřejmé, zatím ještě nezačalo ani samotné natáčení. Níže si můžete pustit důkaz toho, že Josh Radnor je nejenom dobrým hercem, ale i zpěvákem.

Zdroje: Deadline, TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu