Star Trek: Série o Picardovi neponese název, jaký se předpokládalo

Star Trek: Série o Picardovi neponese název, jaký se předpokládalo | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit dalších 8 obrázků
Jak se bude připravovaný seriál ze světa Star Treku jmenovat, sice zatím nevíme, víme ale, jaké jméno rozhodně neponese.

Před pár týdny jsme vás informovali, že se režie prvních dvou epizod nového seriálu s Patrickem Stewartem ze světa Star Treku chopí Hanelle Culpepper (Counterpart, Gotham, Myšlenky zločince/Criminal Minds). Co se Star Treku týká, absolvovala tato talentovaná filmařka svůj režijní debut v 1. řadě Star Trek: Discovery, konkrétně v epizodě “Vaulting Ambition”. A právě Hanelle na Twitteru prozradila zásadní informaci o názvu.

Vzhledem k tomu, že by se měl seriál soustředit na postavu kapitána Picarda, domnívali se mnozí fanoušci, že ponese název Star Trek: Picard. To však Hanelle popřela. Jak? V její filmografii totiž stojí, že režírovala pilot k seriálu Star Trek: Picard, a tak se jí jeden z fanoušků nepřímo zeptal, zda to znamená, že se jedná o oficiální název seriálu. Hanelle odpověděla: "To není oficiální název. Je to jen pracovní název pro mě." Jednu z nejdiskutovanějších alternativ si tedy diváci mohou vyškrtnout ze seznamu. Další, o které se na základě zákulisních drbů hodně diskutuje, je Star Trek: Destiny. Tak uvidíme.

Star Trek: Discovery: Mladý Spock je sexy, tvrdí hvězda původního Star Treku
 

Natáčet by se mělo začít v dubnu v Californii a spatřit světlo světa by měly první díly ještě v roce 2019. Kolik přesně bude mít kapitán Picard v nově připravovaném seriálu prostoru, to zatím ještě známo není. Víme ale, že rozhodně nepůjde o reboot seriálu Star Trek: Nová generace, připravovaný seriál se má naopak zaměřit na dosud neprozkoumanou část Picardova života, která jej může dostat do pozice, v jaké jsme ho ještě nepoznali.

Jak dnes Patrick Stewart vypadá, to si prohlédněte v galerii.

Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu