Pennyworth: První teaser trailer na prequel s Batmanovým komorníkem

Pennyworth: První teaser trailer na prequel s Batmanovým komorníkem | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 20 obrázků
Co přesně můžeme od nového batmanovského seriálu čekat. A má vůbec co nabídnout?

Již několikrát jsme vás informovali o připravovaném seriálu Pennyworth, který se zaměří na mladého Alfreda Pennywortha, komorníka Bruce Waynea/Batmana, a bude nám tak vyprávět dosud nezmapovaný příběh. Nyní vyšel úplně první teaser trailer, který si můžete přehrát níže pod článkem. Teaser je spíše rychlou směsí neurčitých záběrů a o ději jako takovém nám moc neřekne. Pojďme si tedy krátce shrnout, co bychom měli od tohoto seriálu čekat.

První série se bude odehrávat v 60. letech ve Velké Británii a bude čítat 10 epizod. Měla by nám ukázat válkou poznamenaného Alfreda Pennywortha, který popadne druhý dech s nově nalezeným přítelem, a Brucovým budoucím otcem, Thomasem Waynem. V roli Alfreda se objeví herec Jack Bannon (filmy Fury, The Imitation Game, seriál Endeavour), Thomase Wayna pak ztvární Ben Aldridge (film The Titan, seriál Our Girl).

Tato ústřední dvojice se společně postaví do cesty kriminální skupině Raven Society, přičemž hlavními padouchy první série by se měli stát postavy Bet Sykes (Paloma Faith) a Lord Harwood (Jason Flemyng). Kromě toho se máme v několika epizodách dočkat i samotné královny Alžběty II. (Jessica Ellerby), kterou můžeme také zahlédnout v přiloženém teaseru. Fotky všech zmíněných herců najdete dole v galerii. Má ale samotný seriál vlastně čím zaujmout?

Je pravda, že o mládí Alfreda jsme v předchozích zpracování slyšeli poměrně málo, v některých už vůbec nic, což dává seriálu šanci přinést do batmanovského univerza něco nového. Zároveň si ale musíme uvědomit, že seriál je zasazen daleko do minulosti, čili nějakého většího propojení se světem Batmana se pravděpodobně nedočkáme. V tomhle měl např. seriál Gotham jakožto prequel mnohem větší výhodu, jelikož se nás od samého začátku snažil postupnými kroky dostat k věcem a událostem, které známe z komiksů, což zde půjde provést mnohem hůř.

Neznamená to ovšem, že by seriál nemohl být dobrý, naopak je zde velký příslib v podobě scénáristů, kterými jsou Bruno Heller a Danny Cannon. Oba totiž pracovali právě na zmíněném Gothamu, který se nyní blíží do svého finále. A jelikož se Gotham postupně vypracoval ve velmi povedený seriál, můžeme jen doufat, že tomu bude podobně u i nového přírůstku. Seriál Pennyworth se bude vysílat na stanici Epix. Datum premiéry ještě oznámeno nebylo, měli bychom se jej nicméně dočkat někdy v průběhu léta. Níže najdete již zmiňovaný teaser trailer. Dokázal vás navnadit, nebo je potřeba vidět víc? Dejte nám vědět v komentářích.

Dole v galerii najdete screenshoty.

Zdroj: screenrant.com, screenrant.com

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu