Brave New World: Představitel mladého Hana Sola si zahraje v nové sci-fi sérii

Brave New World: Představitel mladého Hana Sola si zahraje v nové sci-fi sérii | Fandíme seriálům
Objednána byla rovnou celá řada.

Alden Ehrenreich se představil fanouškům sci-fi jako mladý Han Solo ve filmu Solo: A Star Wars Story, ale ten příliš parády nenadělal. Recenze nebyly vyloženě hrozné, ale tržby ve výši cca 393 milionů dolarů při rozpočtu 275 milionů byly velkým zklamáním. 

Nicméně Alden na vědeckofantastický žánr nezanevřel a přijal roli v chystané sérii nazvané Brave New World. Tu původně měla vysílat stanice Syfy, ale nakonec projekt uvidíme na připravované streamovací službě společnosti NBCUniversal. NBC se s tím nepáralo a rovnou objednalo celou sérii, která by měla být k dispozici příští rok.

Jako inspirace pro seriál poslouží stejnojmenná kniha od autora jménem Aldous Huxley. Ta poprvé vyšla v roce 1932 a popisuje "dokonalou" společnost, která funguje na bázi hodně striktních pravidel. U nás román vyšel pod názvem Konec civilizace.

Alden ztvární muže známého jako John the Savage, který ohrožuje narušení fungování rádoby perfektní společnosti a to se samozřejmě mnohým nelíbí. 

Nezbývá než doufat, že tentokrát měl Alden na projekty čuch a vybral si správně. Na závěr synopse českého vydání Konce civilizace:

Snad nejznámější kniha anglického autora a filosofa. Jedna z nejpozoruhodnějších knih science fiction tohoto století, jejíž děj se ve větších či menších detailech realizoval. Neveselé podobenství o civilizaci, která se pokusila hrát si na Boha a přetvořit k obrazu svému nejen přírodu, ale i lidskou duši. Ač napsaná v roce 1932, je stále aktuální i v době, kdy se klonování živých tvorů stává skutečností.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu