Živí mrtví mají oficiálně schválený druhý spin-off

Živí mrtví mají oficiálně schválený druhý spin-off | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Tvůrci Živých mrtvých představují svůj nový spin-off. Má šanci zaujmout? 

Budoucnost seriálu Živí mrtví je spolu s klesající sledovaností stále větším otazníkem. Tvůrci nevědí, jak dlouho budou ještě vyprávět hlavní příběh, nicméně i tak přinášejí zcela nový. Už několikrát byla řeč o tom, že filmaři chtějí prozkoumávat i další kouty postapokalyptického světa. Jednou už se jim to povedlo spolu se spin-offem s podtitulem Počátek konce, nicméně vzniká další.

Hrdinkami budou dvě mladé ženy, přičemž na příběhu je zajímavé to, že pojednává o první generaci lidí, která byla vychována po propuknutí apokalypsy a svět bez zombies tak zažila buď minimálně nebo vůbec. Zatímco se tedy Počátek konce vracel zpátky do minulosti, nový seriál poskočí v čase kupředu ještě víc než hlavní řada.

Na pozici showrunnera byl dosazen Matt Negrette, dlouhodobý scenárista Živých mrtvých. Námět spolu s Negrettem připravil Scott Gimple, dosavadní producent hlavního seriálu, který loni přešel na pozici kreativního ředitele celého univerza.

Tvůrčí dvojce prozradila, že hodlá prozkoumat nová místa a nabídnout zcela novou mytologii. V létě toho roku začne produkce první řady, která bude čítat deset epizod. Konečný výsledek bychom měli spatřit v roce 2020, kdy zároveň hlavní seriál oslaví dekádu svého působení v televizi.

Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu