Bonding: Profesionální pracovníci z erotické branže kritizují seriál od Netflixu

Bonding: Profesionální pracovníci z erotické branže kritizují seriál od Netflixu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Tvrdí, že vrhá špatné světlo na BDSM.

Před pár dny, konkrétně 24. dubna vypustil Netflix do světa komediální seriál nazvaný Bonding. Jeho hlavními postavami jsou studentka psychologie Tiff Chester (Zoe Levin) a nejlepší kamarád Pete (Brendan Scannell). Tiff na první pohled vypadá jako relativně cudné děvče, ale v noci si přivydělává jako profesionální domina, zatímco Pete jí dělá asistenta.

Tvůrcem seriálu je Rightor Doyle, který částečně čerpal z vlastních zkušeností, kdy jeho kamarádka opravdu pracovala jako domina a platila mu za to, že byl její pravou rukou.

Námět seriálu tak není úplně "vycucaný" z prstu, ale samozřejmě je částečně fiktivní. První řada má jen sedm epizod a trvají zhruba dvacet minut. 

Ale i když jde o takhle skromný projekt, tak stačil vyvolat pobouření. Ale překvapivě ne u puritánů (nebo to zatím nedali najevo), ovšem u pracovníků ze sexuálního byznysu.

Ti se rozčilují, že na ně vrhá špatné světlo a stejně tak na BDSM (bondáž a discilpína, dominance a podřízenost, sado a masochismus). 

Výtky míří například na to, že podle sexuálních pracovníků je očividné, že tvůrci nekonzultovali se skutečnými profesionály, tím pádem jsou tu technické nedotaženosti (například, co se týče oblečení a pomůcek). Další věcí je podle některých kritiků to, že seriál rozhodně neukazuje to, jaký je skutečný život dominy.

Filmaři se brání tím, že jde o fiktivní podívanou, ale to pro některé není dostatečná omluva. Nevyžadují dokument, ale rádi by, pokud by byly v seriálu k vidění i reálné prvky, přestože se jedná o komedii. 

Jak je vidět, ani zastánci BDSM prostě nesnesou všechno.

Zdroj: CB

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu