Whatf If...?: V chystaném Marvel seriálu se vrátí hromada filmových hrdinů

Whatf If...?: V chystaném Marvel seriálu se vrátí hromada filmových hrdinů | Fandíme seriálům
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Marvel nabídne hromadu příběhů z alternativních realit. Kromě starých známých přibude hvězda Westworldu.

Komiks What If...? (případně What If) je mezi fanoušky hodně oblíbený. A je to pochopitelné s ohledem na to, že bere veleznámé postavy a jejich příběh mění hodně výrazným způsobem, který je často překvapivý a místy i šokující (nebo alespoň humoristický).

Není tak asi překvapením, že právě komiks What If poslouží jako inspirace pro první animovaný projekt filmových Marvel Studios, který nabídne služba Disney+. Jen pro informaci, prezident Marvel Studios Kevin Feige sice bude na seriál dohlížet, nicméně projekt nebude součástí oficiálního kánonu (i když byl představený jako součást 4. fáze filmového Marvel Universe).

Na Comic-Conu v San Diegu se objevilo několik informací, které se seriálu týkají a vypadá to, že se chystá lákavá podívaná.

Největší novinkou je oznámené obsazení, které zahrne více než dvacítku herců známých z hraných marvelovských projektů. Konkrétně se můžeme těšit na hlasy následujících hvězd:

Sebastian Stan (Bucky Barnes), Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk), Tom Hiddleston (Loki), Chris Hemsworth (Thor), Michael B. Jordan (Killmonger), Hayley Atwell (Peggy Carter), Chadwick Boseman (Black Panther), Josh Brolin (Thanos), Karen Gillan (Nebula), Paul Rudd (Ant-Man), Michael Douglas (Hank Pym), Jeremy Renner (Hawkeye), Neal McDonough (Dum Dum Dugan), Sean Gunn (Kraglin), Dominic Cooper (Howard Stark), Natalie Portman (Jane Foster), Toby Jones (Armin Zola), Taika Waititi (Korg), Djimou Hounsou (Korath), Michael Rooker (Yondu), Jeff Goldblum (Grandmaster) nebo Samuel L. Jackson (Nick Fury).

Nováčkem pak bude Jeffrey Wright, který ztvární postavu známou jako Watcher, což je člen uskupení, jehož úkolem je dohlížet na dění v multivesmíru. Asi nejznámějším Watcherem je Uatu, ale nebylo řečeno, zda Jeffrey namluví právě jeho. 

Herec o postavě prozradil následující:

"Watcher je bytostí, která nepochází ze Země a která sleduje to, co se děje. Dohlíží nad multivesmírem a příležitostně možná zasahuje nebo možná nezasahuje do toho, co dělají pozemšťané, ale jinak se věnuje svým vlastním věcem... Těším se na to, až uvidím, kam se vydáme, můžeme se totiž vydat kamkoliv."

To bezesporu ano, animované projekty mají ještě volnější hranice, než hrané komiksovky. Očekávat tak můžeme například to, že Kapitánem Amerikou bude Peggy Carter nebo to, že se Thanos stane členem Avengers. 

Seriál bude k dispozici v létě 2021 a zatím si můžete prohlédnout logo. Mimochodem, všímaví fandové zaznamenali, že součástí loga je i zombie verze Kapitána Ameriky (nebo možná Red Skulla v jeho kostýmu?).

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi | 23.07.2019 11:51
Golblum? Tak to zní skvěle
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu