Westworld může mít až 5 řad. Kdy dorazí ta třetí?

Westworld může mít až 5 řad. Kdy dorazí ta třetí? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 27 obrázků
Sci-fi lahůdka stanice HBO by tu s námi mohla být ještě pár let.

V minulých letech zůstávaly ostatní projekty kabelové stanice HBO tak trochu ve stínu Hry o trůny. Ta už ale (trochu neslavně) skončila a nezbývá než doufat, že se díky tomu diváci více zaměří i na jiné seriálové lahůdky od HBO, například sci-fi podívanou Westworld.

Ne, že by nebyl seriál sledovaný, počet diváků se pohybuje od 1,5 do cca 2,3 milionů, což není na poměry placeného kabelového kanálu málo, ale na druhou stranu je škoda, že u obrazovek neusedá větší množství lidí, protože si to série zaslouží, už jen díky hereckému obsazení a vizuální působivosti. 

Zatím jsme se dočkali dvou řad Westworldu a čekáme na třetí. Nově bylo oznámeno, že odstartuje někdy v první polovině příštího roku. Což nakonec není překvapení, i mezi první a druhou řadou byla delší pauza než jsme zvyklí, první série byla odvysílána v roce 2016, druhá v roce 2018. 

A dobrou zprávou je, že by neměla být poslední, čehož se některý obávali poté, co showrunneři Westworldu Lisa Joy a Jonathan Nolan uzavřeli smlouvu s Amazonem. Programový ředitel HBO Casey Bloys s úsměvem prohlásil:

"Máme s nimi [Lisou Joy a Jonathanem Nolanem] smlouvu na případnou čtvrtou a pátou řadu. Takže smlouva s [Amazonem] se týká, pokud se nepletu, všechno vyjma 'Westworldu.' A oni jsou 'Westworldu' velmi oddaní. Tím pádem se neobávám toho, že by se přestali soustředit, to se jim nestává."

Samozřejmě záleží na tom, jak si povede třetí řada. Faktem je, že sledovanost mírně klesá a je jasné, že seriál není levnou záležitostí. Pokud jde ale o závazky tvůrců, tak ti jsou připraveni na další dvě řady. 

Zdroj: TheWrap

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu