Monsters at Work: Akce D23 blíže představila seriál ze světa Příšerek s.r.o.

Monsters at Work: Akce D23 blíže představila seriál ze světa Příšerek s.r.o. | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Jak bude vypadat hlavní hrdina seriálových Příšerek s.r.o.?

O vzniku seriálu ze světa Příšerek s.r.o. jsem vás již dříve informovali, ale až nyní seriál Monsters at Work (Příšerky v práci) nabírá konkrétnějších obrysů. Disneyho konference D23 odhalila první promo fotografii s hlavním hrdinou Tylerem. Premiéry se dočkáme v průběhu příštího roku na streamovací službě Disney+.

Zbrusu nová postava Tylor Tuskmon s hlasem Bena Feldmana (Superstore, Silicon Valley) je mladý vystudovaný strašák, který nastupuje do společnosti Příšerky s.r.o., kde má děsit děti. Jenomže v den jeho nástupu firma změní zaměření na tvorbu energie a namísto strašení nejmenších zvolí taktiku. Nově je třeba děti co nejvíce pobavit. Na první promo fotografii, již Disney zveřejnil na svém Twitteru, vidíme promujícího Tylera s jeho matkou Millie, kterou nadabovala Aisha Tyler (Rozsudek smrti).

Velkou devizou seriálu zůstává potvrzení návratu Billyho Crystala (The Comedian) a Johna Goodmana, kteří opět namluví divákům známé postavy Mikea Wazowskiho a Jamese P. "Sulleyho" Sullivana. Bohužel není známo, jestli se bude jednat o vedlejší role, se kterými se budeme v seriálu potkávat průběžně, anebo o pouhé epizodní camea.

Dalšími potvrzenými herci jsou: John Ratzenberger (Toy Story), který opět namluví Yetiho a novou nespecifikovanou postavu Bernarda; Jennifer Tilly (Chuckyho nevěsta) jako Celia Maeová; Bob Peterson (Vzhůru do oblak) jako dvojče jeho původní postavy Roze; Kelly Marie Tran (Star Wars: Poslední z Jediů), jako nejlepší Tylorova kamarádka Val; a Henry Winkler (Barry), který namluví Tylorova šéfa Fritze. V galerii najdete oficiální logo a fotografie z konference D23.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Příšerky s.r.o.

28.10.2001 | USA
Komedie, Animovaný, Rodinný
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu