Battlestar Galactica: Chystá se nová verze od tvůrce seriálu Mr. Robot

Battlestar Galactica: Chystá se nová verze od tvůrce seriálu Mr. Robot | Fandíme seriálům
NBCUniversal Television
Zobrazit dalších 8 obrázků
Zbytek přeživších bude muset znovu na malých obrazovkách opět bojovat proti Cylonům. Sam Esmail už má o projektu hrubou představu. 

Zatímco přípravy celovečerního filmu Battlestar Galactica se kdesi zasekly, svítá boji mezi zbytkem lidstva a vzbouřenými robotickými Cylony další šance v novém chystaném seriálu. Na ten chce dohlížet Sam Esmail, jenž si získal jméno hackerským seriálem Mr. Robot. Podrobnosti o nové Battlestar Galactice nejsou známy, ale nemá jít o pokračování úspěšného restartu z let 2003 až 2009 od Ronalda D. Moorea, což sám Esmail potvrdil. I když je obrovským fanouškem BG, ubezpečil fanoušky, že nepůjde o remake, který by dělal nepořádek v něčem, co dokonale funguje. Namísto toho prý uvidíme nový příběh v mytologii nového seriálu, jenž bude věrný duchu Battlestar.

Esmail bude zastávat pozici výkonného producenta a práci na restartu konzultoval s Moorem, který mu dal své požehnání. Držíme palce, aby nová verze v Esmailových rukou byla stejně tak dobrá jako ta poslední. Seriál by se měl v budoucnu objevit na streamovací službě Peacock, kterou mediální společnost NBCUniversal spustí v dubnu 2020.

V seriálové předloze zaútočí na planetu Caprica (podobnou Zemi) robotičtí Cyloni a podrobí si či vyhladí většinu lidstva. Svobodně uniká jen malá flotila lodí vedená bitevníkem Galactica. Zatímco v původním seriálu z roku 1978 byli robotičtí Cyloni "mimozemšťané", v novém z roku 2004 jde o lidský výtvor. Zvlášť nový seriál se zabýval celou řadou silných témat, jako jsou umělá inteligence, duše, reinkarnace atd. Měl dobře napsané postavy, hutný děj, neotřelé zvraty a vyhýbal se žánrovým klišé. 

Zdroje: Deadline, THR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu