Marlene Dietrich znovu ožije v chystaném seriálu, aneb co chystá Ryan Murphy

Marlene Dietrich znovu ožije v chystaném seriálu, aneb co chystá Ryan Murphy | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Co všechno připravuje tvůrce American Horror Story u Netflixu?

Tvůrce hororové série American Horror Story Ryan Murphy podepsal velkou, dlouholetou smlouvu s Netflixem a v nedávném rozhovoru prozradil, že připravuje celkem pět projektů pro streamovacího giganta. Jedním z nich by měla být životopisná série o slavném módním návrháři známým jako Halston, celým jménem Roy Halston Frowick. Ten se proslavil na začátku sedmdesátých let svými jednoduchými pouličními modely oblečení pro ženy. Hlavní role by se měl zhostit držitel Zlatého glóbu Ewan McGregor, na kterého se letos můžeme těšit v hororu Doktor Spánek a v komedii Born to Be King po boku Kate Hudson.

Ratched: Prequel Přeletu nad kukaččím hnízdem nabírá hvězdy
 

Dalším projektem, na kterém Murphy pro Netflix pracuje, je desetidílná série založená na klasickém broadwayském muzikálu A Chorus Line, který byl v roce 1976 oceněn devíti cenami Tony. Kromě toho se pak Murphy dává opět dohromady s herečkou Jessicou Lange, se kterou spolupracoval už na American Horror Story a Feud. Tentokrát si zahraje v životopisném projektu, který by měl vyprávět příběh slavné herečky z éry klasického Hollywoodu, Marlene Dietrich.

Zbylé dva plánované projekty by pak měly být dokumentárního rázu. Jeden z nich se bude jmenovat A Secret Love, sledující příběh skutečného lesbického páru, který vyšel s pravdou ven někdy v 80. letech minuléh ostoletí. Druhý dokument by měl přinést pohled do života pop artové ikony, Andyho Warhola.

Jak píše server Collider, Ryan Murphy toho má na talíři skutečně hodně. Mimo již zmíněnou pětici projektů, které tvůrce vytváří pod masivní smlouvou pro Netflix, má ještě rozjeté další projekty. Kromě hvězdami nabité adaptace dalšího broadwayského hitu The PromMeryl Streep, připravuje ještě černohumorný seriál The Politician. Tím nejzajímavějším by ale mohl být seriál s názvem Ratched, jež bude prequel k oscarovému Přeletu nad kukaččím hnízdem českého režiséra Miloše Formana. Jak už název filmu napovídá, jedná se o příběh mladé verze kruté Sestry Ratchetové.

Ryan Murphy toho skutečně nepřipravuje málo a některé projekty vypadají opravdu velmi slušně. Na který s Murphyho nových projektů se těšíte nejvíc? Dejte nám vědět do komentářů. A pokud se nemůžete dočkat sequelu ke Kubrikovu Osvícení s názvem Doktor Spánek v hlavní roli s Ewanem McGregorem, tak se níže můžete podívat na tariler. 

Zdroj: Collider, Slate

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu