Maniac Cop: Filmová série se dočká televizní verze od režiséra Drive a Neon Demon

Maniac Cop: Filmová série se dočká televizní verze od režiséra Drive a Neon Demon | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 15 obrázků
Nicolas Winding Refn pracuje na televizní sérii kultovní filmové franšízy.

Kriminální hororová akční série Maniac Cop, kterou tvoří trojice celovečerních filmů v rozmezí let 1988 až 1992, se dočká televizní zpracování. Kultovní filmovou sérii převede do podoby televizního seriálu Nicolas Winding Refn, který letos uvedl na Amazonu minisérii neboli svůj “desetihodinový film“ Too Old to Die Young.

The Birch: První teaser na hororovou sérii od Facebooku
 

Televizní variace na Maniac Copa je prvním projektem společnosti Refn’s byNWR Originals. Vyjma Refnovy produkční společnosti, televizní verzi Maniac Copa produkují HBO a Canal Plus. Stanice HBO uvede seriál v USA, zatímco Canal Plus ho odvysílá ve Francii. Nicolas Winding Refn je showrunnerem celého projektu a zrežíruje celou sérii spolu s Johnem Hyamsem (Z Nation).

Maniac Cop je zasazen do Los Angeles a je kaleidoskopem příběhů řady postav, od zločinců až po policejní příslušníky. Zabiják převlečený za policistu rozpoutá v ulicích chaos. Paranoia vede k sociálním nepokojům a celé město se obává záhadného zabijáka v modrém. Je to pouhý smrtelník anebo nadpřirozená síla?

K oznámení projektu se Nicolas Winding Refn vyjádřil takto: „Vždy jsem obdivoval práci Johna Hyamse. Posledních několik let jsme spolu mluvili o reimaginaci série Maniac Cop. Ale jak jsme průběžně pracovali na příběhu, tak nám docházelo, že bychom chtěli tento svět prozkoumat více do hloubky. Změna formátu z celovečerního filmu do televizní série nám umožní zrealizovat naše nejdivočejší ambice a oslovit obrovské publikum prostřednictvím HBO a Canal Plus. Naše show bude nekompromisní akčně hororovou odyseou. Vzhledem k současnému stavu světa bude naše verze Maniac Copa i silným komentářem k úpadku civilizace.

Kdo si v sérii zahraje a kdy se dočkáme premiéry zatím není jasné. O dalších informacích vás budeme průběžně informovat. V galerii si můžete prohlédnout drsné záběry z filmových předchůdců.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Maniac Cop

13.05.1988 | USA
Akční, Thriller, Horor
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu