Walker, Texas Ranger: Reboot s Jaredem Padaleckim našel domov

Walker, Texas Ranger: Reboot s Jaredem Padaleckim našel domov | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Bylo oznámeno, která stanice se ho ujme.

Nedávno vyšlo najevo, že se dočkáme rebootu seriálu Walker, Texas Ranger, který běžel v letech 1993 až 2001 (s tím, že se v roce 2005 objevil ještě televizní film) na stanici CBS. Hlavní roli v něm měl legendární Chuck Norris a šlo o velmi úspěšnou podívanou a to i přes fakt, že byla často velmi naivní.

Walker Texas Ranger: Chystá se remake a víme, kdo nahradí Chucka Norrise
 

Nebylo tak žádným velkým překvapením, když bylo oznámeno, že se chystá reboot. A rovnou bylo odhaleno i to, kdo se ujme hlavní role. Bude to Jared Padalecki, který se proslavil především jako Sam Winchester v seriálu Lovci duchů/Supernatural stanice The CW, kdy před pár dny odstartovala finální 15. řada. 

Pokud jde o novou verzi Walkera, Texas Rangera, tak nebylo úplně jasné, jaká stanice jej zaštítí. To už neplatí, seriálu se chopí The CW, takže Jared zůstane "doma". 

Zápletka rebootu je popisována následovně:

"V centru dění je muž, který si hledá cestu ke své rodině, zatímco vyšetřuje zločin v nitru nejelitnější státní jednotky. Zlomený vdovec, otec dvou dětí, se vrací domů do Austinu poté, co žil dva roky v utajení, když pracoval na případu sahajícím do nejvyšší míst. Po návratu domů ovšem zjistí, že ho čeká ještě více práce."

Jednou z novinek je to, že Walker nebude mít tentokrát mužského parťáka, ale ženského. Pilotní epizodu napíše Anna Fricke (Cena za lidskost) a postará se také o produkci společně s Padaleckim a Danem Linem (Lethal Weapon). Datum premiéry zatím známo není.

Zdroj: TVline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu