Stranger Things: Sledovanost třetí série je ohromující

Stranger Things: Sledovanost třetí série je ohromující | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
Netflix se pochlubil daty sledovanosti třetí sezóny svého největšího seriálového hitu.

O tom, že třetí řada Stranger Things bude dalším úspěšným zářezem streamovacího giganta, nebylo pochyb. Netflix se konečně vytasil s prvními daty za první měsíc od premiéry a je vidět, že o sebranku z Hawkinsu je stále větší zájem. Nostalgickou poctu filmům z 80. let si pustilo za první čtyři týdny přes 64 milionů domácností. Netflix prohlašuje, že se jedná o nejlepší výkon jak v historii Stranger Things tak všech seriálů na jeho platformě.

Recenze: Stranger Things 3 - Větší měřítko pomohlo i ublížilo
 

Netflix může být spokojený i s americkými kritikami, neboť dle Rotten Tomatoes má třetí řada v sérii druhé nejlepší recenze s průměrným hodnocením 7.92/10. Ovšem rozdíly v hodnocení jsou pouze nepatrné, jelikož první řada se chlubí hodnocením 8.1/10 a druhá série 7.86/10. Sourozenecké duo Matt Duffer a Ross Duffer, stojící za Stranger Things, momentálně pracují na čtvrté sezóně, avšak to nebude jediný projekt, který od nich na Netflix uvidíme. S Netflixem totiž podepsali několikaletou smlouvu, jenž je zavazuje k tvorbě dalších seriálů. Bohužel o nadcházející projektech bratrů Dufferových zatím nejsou dostupné žádné informace.

Vyjma Stranger Things, Netflix zveřejnil i solidní data sledovanosti jejich kriminálního dramatu Unbelievable inspirovaného skutečným příběhem. Série je založena na článku z roku 2015 An Unbelievable Story of Rape od T. Christian Miller a Ken Armstrongz, jenž získal Pulitzerovu cenu. Za prvních 28 dní od premiéry si seriál pustilo na 32 milionů domácností. Osmidílná série se prý nadmíru povedla, což dokládají jak americké kritiky tak ohlasy diváků. Pokud momentálně nemáte nic rozkoukaného, tak můžete Unbelievable zhlédnout na Netflixu s českými titulky.

Zdroj: Collider, Rotten Tomatoes

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu