The New Pope: Nový teaser blíže představuje nového papeže s tváří Johna Malkoviche

The New Pope: Nový teaser blíže představuje nového papeže s tváří Johna Malkoviche | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
Druhá upoutávka poodhaluje zápletku očekávané série od italského režiséra Paola Sorrentina.

Na konci srpna jsme se dočkali prvního a velmi zvláštního teaseru k sérii The New Pope (Nový papež), který se více než na zápletku nové série soustředil na Juda Lawa v těsných plavkách. Nyní se následovník Mladého papeže z roku 2016 představuje v nové upoutávce, jež toho z nadcházející série ukazuje mnohem více. V této ukázce se mimo jiné dozvídáme, co stojí za zvolením nového papeže v podání Johna Malkoviche.

The New Pope: Pokračování Mladého papeže vystrkuje růžky v prvním traileru
 

Lenny Belardo (Jude Law) jako první papež amerického původu, Pius XIII, je z neznámých důvodů v kómatu na přístrojích. Bylo tak nutné zvolit nového papeže Johna Paula III, kterého si zahrál John Malkovich. Právě řízný Malkovich je na nové ukázce tím nejzajímavějším. Teaser ladně nastiňuje tento místy démonický charakter, se kterým byste rozhodně nechtěli přijít do styku. Ke konci upoutávky se navíc díky úsměvu Juda Lawa dozvídáme, že Lenny nezůstane indisponovaný příliš dlouho. Série intrik tak může začít.

Stejně jako za Mladým papežem i tady se režie všech deseti epizod ujal oceňovaný italský režisér Paolo Sorrentino, jenž se podílel na scénáři s Umbertem Contarellem (Madý papež) a Stefanem Bisesem (Gomora). Kromě Juda Lawa se z Mladého papeže vrací i Silvio Orlando, Javier Cámara, Cécile de France, Ludivine Sagnier a Maurizio Lombardi. Jak jsme vás již dříve informovaliThe New Pope si zahraje také herečka Sharon Stone či rockový zpěvák Marilyn Manson. Obsazení dále doplní Henry Goodman (Génius), Ulrich Thomsen (Banshee) a Mark Ivanir (Terminál).

The New Pope vznikl ve spolupráci stanic HBO, Sky a Canal +. Premiéry se dočkáme na HBO v průběhu ledna příštího roku. V galerii si můžete prohlédnout screeny z traileru a nové promo materiály.

Zdroj: ComingSoon, Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu