Řádí seriálová "smrtka", stopku dostalo oživené Beverly Hills 90210 i sitcom Huangovi v Americe

Řádí seriálová "smrtka", stopku dostalo oživené Beverly Hills 90210 i sitcom Huangovi v Americe | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
BH90210 končí po šesti dílech, Hoangovi v Americe po šesti řadách.

Pokud jste fandové série Beverly Hills 90210, jistě vám neuniklo to, že v létě odstartoval seriál BH90210. Ten ale nebyl tím, co mnozí čekali. Místo toho, aby dál rozvíjel osudy postav z Beverly Hills 90210 s nadhledem se zaměřil na život herců ze seriálu (zápletky byly fiktivní, ale často inspirované reálnými zážitky herců). Byl to odvážný krok a recenzenti ho veskrze ocenili, ale diváci asi doufali v něco jiného. První díl sice sledovalo slušných 3,86 milionů ovšem, ale finále první řady stěží polovina, což pro stanici Fox nebylo dost a tak se BH90210 druhé řady nedočká. 

Ale nejen FOX aktuálně "zařízl" jeden ze svých projektů, také stanice ABC zrušila jednoho z koňů ze své stáje a to sitcom Fresh Off the Boat/Huangovi v Americe. Dvoudílné finále šesté řady, které bude současně koncem seriálu, bude odvysíláno 21. 2. 2020. 

"Nemohli bychom být pyšnější na zlomovou show a její dopad, který má na společnost. Úspěch Fresh Off the Boat pomohl vydláždit cestu pro inkluzi napříč [naším] byznysem. Nahnatchka Khan (tvůrkyně seriálu. pozn. redakce) a její brilantní kreativní tým vytvořily nezapomenutelnou sérii, v jejímž centru byla asijsko-americká rodina, což je něco, co tu za poslední dvě desetiletí nebylo. Obsazení v čele s Randallem Parkem a Constance Wu je jedním z nejlepších a nejzábavnějších v televizi. Huangova rodina nám bude chybět a jsme ji navždy vděční za jejich neuvěřitelně srdečné příběhy, které byly odvyprávěny v šesti řadách," stojí v prohlášení prezidentky ABC Entertainment Karey Burke.

Nebyl prozrazen důvod, proč seriál končí, ovšem Costance Wu nebyla v minulosti z obnovení úplně nadšená a prozradila, že má sice seriál ráda, ale kvůli němu se nemůže účastnit jiných projektů. 

Fandové se ovšem dočkají útěchy v podobě spin-offu. Ten se zaměří na indickou rodinu, která má s Huangovými určitou spojitost (jejich děti chodí do jedné třídy). Zatím ale není jasné, kdy bude mít aktuálně nepojmenovaný projekt premiéru.

Zdroj: TVline (I, II)

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu