Titans: Komiksový hit od DC se dočká třetí řady

Titans: Komiksový hit od DC se dočká třetí řady | Fandíme seriálům
HBO Max
Zobrazit dalších 29 obrázků
Populární seriál s mladými DC hrdiny bude pokračovat.

Seriál Titans streamovací služby DC Universe je úspěšný. Recenze jsou vesměs lehce nadprůměrné, ale hlavní je, že o projekt mají zájem diváci. A tak bylo oznámeno, že se dočkáme třetí řady a to ještě neskončila druhá.

Crisis on Infinite Earths: Možná se zastaví superhrdinský tým Titans a fotka padoucha Pariaha
 

Nakonec to není překvapení s ohledem na to, že minimálně u fanoušků slaví druhá řada úspěchy. První řada byla pouze rozjezdová, skutečný potenciál seriálu ukázala až ta druhá, která na scénu přivedla další hrdiny, odhalila víc o minulosti týmu Titans a představila skvělého padoucha Deathstrokea (který je ještě působivější než v seriálu Arrow).

Titans ukazují, že dospělejší přístup komiksovým seriálům sluší. To daly vědět už projekty, které vznikaly ve spolupráci Marvelu a Netlixu a funguje to i v případě DC sérií. 

Titans nabízejí nejednoznačné hrdiny, kteří provádějí morálně sporné věci, intenzivní atmosféru i povedené akční scény. Je pravda, že občas je příběh trochu roztěkaný protože se štěpí do několika dějových linií, ale jde o problém, který není příliš závažný. 

Jednoduše Titans stojí za pozornost a mnohým lidem určitě udělalo radost, že bude mít další řadu. Ta by se měla objevit v průběhu příštího roku, nicméně není jasné, kdy přesně. A aktuálně nebylo oznámeno ani to, zda bude dostupná pouze na DC Universe nebo i na chystané streamovací službě HBO Max stejně jako bratrský seriál Doom Patrol.

Jedenáctý díl druhé řady bude mít premiéru 15.11. 2019.

Zdroj: TVline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Allan | 13.11.2019 19:15
Za mě skvělý seriál, ale naopak se mi víc líbila první série, měla spád.. ta druhá je rozstrkana, nelogická.. doufám že ve třetí sérii už z toho udělají vážně tymovku, teď je to spíš týmový nezdar v rámci toho jak postavy funguji mezi sebou..
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu