Zaklínač: Henry Cavill si dělal všechny kaskadérské kousky sám

Zaklínač: Henry Cavill si dělal všechny kaskadérské kousky sám | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 112 obrázků
Showrunnerka seriálu odhalila fanouškům spolu s představitelem titulní postavy zajímavosti o natáčení nového fantasy seriálu.

Návštěvníci letošního festivalu Comic Con Experience (CCXP) v São Paulu se o víkendu dočkali nečekaného překvapení, když na pódium diskuzního panelu Netflixu v rámci propagace nového fantasy seriálu Zaklínač (The Witcher) přišli jeho showrunnerka Lauren Schmidt Hissrich a herec Henry Cavill. Ten v seriálu hraje hlavní postavu Geralta z Rivie. Přítomným divákům pustili několik dosud veřejně nepublikovaných ukázek a finální trailer. Také jim řekli některé zajímavosti o pracích na seriálu.

„Věděla jsem, že jsem chtěla udělat seriál o rodině. Je to příběh o Geraltovi, Ciri (Freya Allan) a Yen (Anya Chalotra)… to je to, na čem mi záleželo nejvíc,“ sdělila Hissrich. Každá ze tří prezentovaných krátkých scén se točila okolo právě jedné z těchto postav. K vidění byl Geralt v osamoceném boji proti přesile v trůní místnosti, Ciri v lese, kde potká Dryády, a Yennefer sedící vedle mrtvého dítěte. Na internetu zatím žádná z těchto ukázek ke zhlédnutí nevyšla.

Hissrich dále v diskuzi řekla, že veškeré potřebné kaskadérské kousky a akční scény zobrazené v seriálu si dělal Henry Cavill sám. „Kdykoliv vidíte na obrazovce Geralta, i když je to jen jeho ruka nebo jeho krásné bílé vlasy vlající před kamerou, je to všechno Henry,“ slibuje Hissrich. Sám Cavill pak slibuje „technickou úroveň bojových scén, která na obrazovce moc často k vidění není.“

Také se vyjádřil ke své postavě Zaklínače a jejím magickým schopnostem. „Zaklínači mohou užívat základní magii, která je oproti té čarodějnické slabší,“ řekl Cavill. „Geraltovou opravdovou tajnou silou je jeho schopnost milovat,“ dodal. „Geralt mění své plány, aby opravdu pomáhal nevinným, což je tendence, která ho často dostává do zapeklitých situací.“

Na závěr jejich vystoupení byl puštěný finální trailer na Zaklínače. Ani ten ale zatím nevyšel, dá se očekávat, že se na internetu objeví s blížícím se datem premiéry seriálu. Ten celý vyjde 20. 12. na Netflixu. Níže si můžete zatím alespoň pustit ukázky ze soundtracku seriálu, jehož autory jsou  Sonya Belousova a Giona Ostinelli. V galerii pak najdete hromadu fotek.

Zdroje: Deadline, Collider, Indie Wire, foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu