Pán prstenů: Seriál oficiálně představil obsazené herce

Pán prstenů: Seriál oficiálně představil obsazené herce | Fandíme seriálům
New Line Cinema
Zobrazit dalších 15 obrázků
Dosavadní zprávy se potvrdily a produkce začne v únoru.

Seriálová Pán prstenů od Amazonu oficiálně zveřejnil výčet obsazených herců a hereček. Potvrdily se tím některé neoficiální zprávy a zvěsti. V hlavních rolí uvidíme třeba Roberta Aramayo, Owaina Arthura a Nazanin Boniadi. Dále budou v seriálu účinkovat Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers a Daniel Weyman. Jednotlivé herce si můžete v galerii v tomto pořadí prohlédnout.

Vesměs jde o mladší herce z celého světa se zkušenostmi většinou spíše z vedlejších rolí. Role v seriálovém Pánu prstenů by tak pro ně mohla být výrazným momentem kariéry. Například Robert Aramayo, který před časem v předpokládané hlavní roli nahradil Willa Poultera, se výrazněji objevil v pár flashbackových scénách Hry o trůny coby mladší verze Neda Starka. Podobně je na tom s hereckými zkušenostmi i třeba Morfydd Clark, která má ztvárnit postavu mladé Galadriel.

Seriál připravují showruneři J.D. Payne a Patrick McKay. Produkce na něm má začít již v únoru. Z pozice producenta jim bude pomáhat Bryan Cogman, jeden z klíčových členů scenáristického týmu Hry o trůny. J.A. Bayona (Volání netvora, Jurský park: Zánik říše) má několik epizod Pána prstenů zrežírovat. O příběhu se zatím příliš neví, pouze to, že se má odehrávat v době Druhého věku, což je období, během kterého Sauron ukoval Prsteny moci. Natáčet se bude na Novém Zélandu jako původní filmová trilogie a rovnou se připravují hned dvě řady.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu