TY: Oblíbený televizní stalker se vrátí s třetí řadou

TY: Oblíbený televizní stalker se vrátí s třetí řadou | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 26 obrázků
Netflix dal zelenou další sérií populárního seriálu o zabijáckém stalkerovi a jeho hledání pravé lásky.

Necelé tři týdny po zveřejnění druhé série seriálu TY (YOU) ho Netflix obnovil i pro další řadu. Nepřichází to tolik jako překvapení, jelikož již před prosincovým vydáním aktuální sezony informaci o pokračování neoficiálně potvrdily veřejné žádosti o daňové úlevy v Kalifornii. S oficiální potvrzením jsme se ale nyní dozvěděli také několik nových informací.

Ve svých rolích se ve třetí sérii vrátí Penn Badgley i Victoria Pedretti. Další obsazení herci budou oznámeni v budoucnu. Nadále budou na seriálu pracovat jeho dosavadní spoluautoři a výkonní producenti Sera Gamble a Greg Berlanti. Gamble zároveň bude dál showrunnerkou. Třetí řada bude mít deset epizod a premiéru má mít v roce 2021. Vyjde opět pouze na Netflixu, stejně jako aktuální druhá série.

Její zápletka se točí okolo toho, jak ústřední postava Joe (Badgley) musí uprchnout před svou minulostí z New Yorku do Los Angeles. Zde se mu podaří získat novou identitu, bydlení i práci. Nedlouho poté se seznamuje s pohlednou Love (Pedretii) a děj začínají zdánlivě připomínat události první série.

Níže si můžete ještě pustit video, v kterém se dozvíte, jak by aktuální druhá řada působila, pokud by během scén chybělo Joeovo charakteristické vyprávění. V galerii pak přikládáme k prohlédnutí fotky ze seriálu.

Zdroj: Variety, foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu