House of the Dragon: Známe postavy nového příběhu z historie Hry o trůny?

House of the Dragon: Známe postavy nového příběhu z historie Hry o trůny? | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 5 obrázků
Castingové informace zřejmě odhalily hlavní postavy nového seriálu ze světa George R.R. Martina.

Jak jsme zjistili v minulosti, v případě spin-offů/prequelů ke Hře o trůny to nikdo nemá jisté. Sice se mluvilo o tom, že se pracuje hned na několika seriálech, ale jak ukázal případ jednoho z nich The Long Night, zrušení se může dočkat i projekt, se kterým se více méně počítá. Naopak, jiná série, House of the Dragon, se může radovat z objednávky celé první řady, aniž by předtím veřejnost měla větší povědomí o tom, co za projekt se vůbec chystá.

House of Dragon: George R.R. Martin odhalil, kdo se podílí na nové Hře o trůny
 

House of the Dragon se zaměří na neblaze proslulý rod Targaryenů a díky castingovým informacím je nyní známo, které postavy pravděpodobně uvidíme. Nebo to alespoň tvrdí stránky Knight Edge Media. Je tak na místě zmínit, že zatím chybí potvrzení ze strany HBO. Nicméně podle Knight Edge Media castingové oddělení hledá herce pro následující trio ústředních postav:

Aegon Targaryen - dvacátník, běloch. Je v manželském vztahu se svými dvěma sestrami jménem Visenya a Rhaenys. [Aegon je] odtažitý, tichý, pobožný. Rázný, pokud jde o ty, kteří se mu odváží vzdorovat. Létá na drakovi jménem Balerion. Jedná se o hlavní roli.

Visenya Targaryen - Dvacátnice, běloška. Starší sestra a žena krále Aegona Targaryena. Vnadná, nelítostná, vážná a neodpouštějící žena. Létá na drakovi jménem Vhagar. Jedná se o hlavní roli.

Rhaenys Targaryen - Dvacátnice, běloška. Mladší sestra krále Aegona Targaryen. Dobrosrdečná, elegantní, hravá, zvídavá, impulzivní a až naivní ve svých očekáváních, ovšem současně také její osobnost obsahuje prvek zrádnosti. Létá na drakovi jménem Meraxes. Jedná se o hlavní roli.

Jak bylo řečeno, zatím postavy nebyly oficiálně potvrzeny ze strany HBO a nic moc není známo ani o zápletce seriálu. Co víme je to, že jako inspirace poslouží kniha Fire & Blood a popis výše zmíněných postav vcelku odpovídá tomu, co je k nalezení na stránkách knihy, takže kdyby někdo chtěl po informacích lačnící fanoušky napálit, měl by k tomu prostředky.

Premiéra seriálu je plánována na rok 2022. Vrchním scenáristou je Ryan Condal, spolupracuje George R.R. Martin. Klíčovým režisérem bude Miguel Sapochnik, režisér těch největších bitevních epizod původní Hry o trůny.

Přiložené fotografie jsou ilustrační.

Zdroj: Knight Edge Media

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu