The Terminal List: Chris Pratt se vrací na televizní obrazovky

The Terminal List: Chris Pratt se vrací na televizní obrazovky | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Chris Pratt si odběhne od Strážců Galexie do akčního thrilleru od režiséra Training Day.

Než se z Chrise Pratta stala suverénní filmová hvězda díky roli Petera Quilla ve Strážcích Galaxie, zářil na televizních obrazovkách v několika seriálech, z nichž nejvíce vyčnívá úspěšná komediální série Parks and Recreation. Chris Pratt se od skončení komediálního hitu zaměřil především na velké filmové role, avšak nyní se vrací na televizní obrazovky v akčním thrilleru od režiséra Antoina Fuquy.

Top 9 seriálových premiér měsíce února
 

The Terminal List bude vycházet ze stejnojmenného románu Jacka Carra. Série je popisována jako konspirační thriller kombinující intenzivní akci s hlubokými psychologickými otázkami o tom, zda nejtrénovanější američtí vojáci nejsou nuceni na svých misích zacházet až příliš daleko. Série sleduje vojáka Reece (Chris Pratt) poté, co je jeho četa Navy SEALS (speciální síly Námořnictva Spojených států) přepadena při riskantní přísně utajené misi. Reece se vrací domů s protichůdnými vzpomínkami na uplynulou událost a otázkami ohledně jejího zavinění. Jakmile se však vynoří nové důkazy, Reece objeví zlověstné síly, které mu jdou po krku.

Pro Chrise Pratta se nejedná o první spolupráci s Antoinem Fuquou. Pratt si již zahrál jednu z ústředních rolí v remaku Sedmi statečných z roku 2016. O scénář se postará David DiGilio (Osm statečných). Na jaké televizní stanici či streamovací službě bude série dostupná není zřejmé. The Terminal List vzniká pod záštitou nezávislé filmové a televizní společnosti MRC, která například produkovala minisérii The Outsider, která momentálně běží na HBO.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu