Stranger Things 4: Návrat mrtvé postavy je podle režiséra jen vrcholek ledovce

Stranger Things 4: Návrat mrtvé postavy je podle režiséra jen vrcholek ledovce | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Návrat diváckého oblíbence zdaleka není poslední bomba, která nás v nejnovější sérii čeká. 

Nedávný teaser na čtvrtou řadu ikonického seriálu Stranger Things sloužil spíš jako odhalení návratu údajně mrtvé figury. Zatímco ostatní postavy v příběhu věří, že je Jim Hopper (David Harbour) po smrti, ten si mezitím „užívá“ v ruském zajetí. I když mnoho fandů hořekuje, že si měli tvůrci nechat odhalení až do samotné premiéry 4. série, indicií, že je Hopper živ a (do jisté míry) zdráv, bylo hodně. Především tedy potitulková scéna třetí řady z ruské základny, ve které se mluví o nějakém "Američanovi". Stačí si dát jedna a jedna dohromady a vyjde vám, že tvůrci zřejmě neměli moc velkou touhu Hopperův návrat nějak tajit.

Recenze: Stranger Things 3 - Větší měřítko pomohlo i ublížilo
 

Část čtvrté řady se natáčela v Litvě, přesněji v jejím hlavním městě Vilnius a v okolí. Natáčelo se též ve skutečné věznici Lukiškes, která byla užívána v minulém století během různých režimů, které se v Litvě vystřídaly. Během natáčení právě ve Vilniusu se k Hopperovu návratu vyjádřil režisér Shawn Levy, který v dosavadním průběhu seriálu zrežíroval celkem 6 epizod, po dvou v každé sérii.

„Od začátku jsou Stranger Things pro nás šťastlivce, kteří na nich mohou pracovat, velkou inspirací. Moje dobrodružství tady v Litvě, kde jsem se snažil přivést 'Američana' k životu, byla velká výzva a chci poděkovat městu Vilnius a Litvě za pohostinnost. Bratři Dufferovi (pozn.: tvůrci seriálu) a já jsme pracovali po boku Netflixu několik měsíců, abychom připravili tohle odhalení. A naše těžká práce stála za to, přinesli jsme těm nejlepším fanouškům odhalení, které čekali a ve které doufali. A to je opravdu teprve začátek.“

Doufejme, že Levy, jeden z hlavních producentů seriálu, nepřehání, a že se skutečně můžeme těšit na celou řadu dalších zajímavých překvapení.

Zdroj: Movieweb

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu