Westworld 3: Nová upoutávka se blíže zaměřuje na ústřední postavy

Westworld 3: Nová upoutávka se blíže zaměřuje na ústřední postavy | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 29 obrázků
Předchozí upoutávky kladly důraz na epičnost, tahle se soustředí na herce. A známe první novinářské ohlasy.

Dlouhé čekání na třetí řadu sci-fi série od HBO Westworld je téměř u konec. Premiéra se odehraje 15. 3. 2020 s tím, že nám už samozřejmě bylo nabídnuto několik různých upoutávek, ať už standardní cestou nebo "tajně". A všechny slibovaly epickou podívanou, která se stylově bude hodně lišit od prvních dvou řad, už jen proto, že spoustu času strávíme mimo "zábavní" parky. 

Gustaf Skarsgård promluvil o seriálu Westworld a rivalitě v rodině
 

Nově je zájemcům nabízený nový featurette (krátký film o filmu), který se soustředí hlavně a především na dvojici herců Evan Rachel Woods (Dolores Abernathy) a nováčka v obsazení Aarona Paula (Caleb Nichols). Dvojice ve videu prozradí hrubé obrysy toho, co můžeme očekávat, pokud jde o tuhle dvojku, pár náznaků toho, o čem bude třetí řada, nalákají nás na akční momenty, ale hlavní hodnota videa je v tom, že ukazuje jak skvělou chemii mezi sebou tohle duo má.

Pokud tedy očekáváte, že se dozvíte detaily o příběhu další řady, tak budete zklamaní, ale i tak jde o zajímavé video, které by si fandové určitě měli pustit. 

Pokud jde o třetí řadu, tak několik novinářů už mělo šanci ji zhlédnout a hodnocení jsou veskrze pozitivní. Nové prostředí údajně seriálu neuškodilo a očekávat prý máme opět typickou matoucí propletenost a komplikovanost. Stále tak bude platit to, co napsal jeden fanoušek v kometářích u trailerů k Westworldu: "Nejlepší seriál, u kterého nevím, co se vlastně děje."

Zdroj: RottenTomatoes

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Keoki | 09.03.2020 17:42
A co se stalo s dřívějším tvrzením, že po minulé ,,zmatené" sérii se tvůrci rozhodli jít přímočařejší cestou, aby to pochopil i tuctový (nemyslící) divák. Chvilku jsem se tak o seriál bál, ale jestli zůstalo právě tohle kouzlo zachováno, jsem jen rád!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu