The Stranger: Jeden špatně zvolený pasažér může být osudným

The Stranger: Jeden špatně zvolený pasažér může být osudným | Fandíme seriálům
Quibi
Zobrazit další 2 obrázky
Další projekt streamovací platformy Quibi odkazuje na film Stopař.

Už je upřímně řečeno těžké vybavit si všechny projekty, která chystá videoplatforma Quibi. Ta se zaměří na videa do délky maximálně 10 minut a podle dosavadních zpráv to vypadá, že její knihovna bude žánrově poměrně rozmanitá.

50 States of Fright: Hvězdné obsazenou hororovou sérii chystá Sam Raimi
 

A těm, kteří fandí thrillerům by mohl do oka padnout seriál nazvaný The Stranger. Jeho zápletka je jednoduchá, odkazuje na to, že vozit neznámé lidi není vždy nejlepší nápad:

"Tento thriller sleduje nejistou mladou řidičku (Maika Monroe), která se ocitne v nejhorší noční můře, když v Hollywood Hills nastoupí do jejího auta tajemný pasažér (Dane DeHaan). Její děsivá jízda s tímto cizincem se protáhne na 12 hodin, když se v Los Angeles rozehraje mrazivá hra na kočku a myš."

Nezní to tedy vysloveně originálně, ale to automaticky neznamená, že je to špatně. Pořád může vzniknout podívaná, která zaujme díky své atmosféře. A mohlo by to by to vyjít, protože upoutávka rozhodně působivá je a není málo těch, kteří tvrdí, že má podobný nádech jako film z roku 1986 jménem Stopař a to je určitě pochvala, protože jde o povedený kousek. 

Tím by mohl být i The Stranger, protože teaser dává vědět, že o mrazivé okamžiky nebude nouze, herecké obsazení je sympaticky civilní, ale talentované a atmosféra by se dala krájet. Možná to nebude největší hit od Quibi, ale určitě jde o něco, čemu by měli dát fandové thrillerů šanci. Speciálně s ohledem na to, že ho napsala a zrežírovala Veena Sud, která pracovala na povedeném seriálu The Killing.

Přesné datum premiéry není známo, ale odehraje se v dubnu s tím, že samotné Quibi startuje 6. 4. 2020, je tak možné, že The Stranger bude mít premiéru totožný den.

Zdroj: Bloody-Disgusting

Foto: Quibi

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu