The Most Dangerous Game: Liam Hemsworth v prvním traileru hraje nebezpečnou hru

The Most Dangerous Game: Liam Hemsworth v prvním traileru hraje nebezpečnou hru | Fandíme seriálům
Quibi
Zobrazit další 3 obrázky
Bratr Chrise Hemswortha v chystané sérii umírá, a tak je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby zabezpečil rodinu. Christoph Waltz ho protáhne peklem.

Jedním z prvních oznámených seriálů nové streamovací služby Quibi, která ve své knihovně nabídne videa do délky deseti minut, je projekt nazvaný The Most Dangerous Game. V tom Liam Hemsworth a Christopher Waltz rozehrají typickou thrillerovou hru na kočku a myš. 

50 States of Fright: Hvězdné obsazenou hororovou sérii chystá Sam Raimi
 

Liam ztvární postavu Dodge Maynarda, který souhlasí s účastí ve smrtící hře, aby finančně zajistil svou těhotnou manželku s ohledem na to, že už nebude mít příliš šancí jí pomoci, protože trpí vážnou chorobou. Rozehrává se tak lov, ve kterém bude Dodge bojovat do posledního dechu. 

Možná už jste něco podobného viděli, ale asi málokdy s tak působivým obsazením. Jak se dalo čekat, Christopher boduje, přece jen, ne nadarmo je to dvojnásobným držitelem Oscara a i v případě Liama se ukázalo, že byl dobrou castingovou volbou. Nejen díky tomu, že fyzicky náročnou roli zvládne, ale ani herecky na tom vůbec není špatně. 

V traileru je kromě zábavných rozhovorů zmíněných pánů samozřejmě k vidění několik útržků z akce, která je řemelsně velmi dobře zvládnuta, nicméně chybí nějaký "wow" moment, který by nám vyrazil dech. Ovšem, i tak to zatím vypadá na slušný akční thriller, který nebude nudit. 

Quibi startuje 6. 4. 2020, The Most Dangerous Game má stanovenou premiéru na duben, ale přesný den zatím prozrazen nebyl (ovšem dá se tušit, že seriál odstartuje v podobné době jako Quibi).

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu