Seriálový týden: Diváci českého Netflixu ve velkém vyhledávali nové reality shows

Seriálový týden: Diváci českého Netflixu ve velkém vyhledávali nové reality shows | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 12 obrázků
U HBO pak nově slaví úspěch výborný Příběh služebnice.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Nejsledovanější seriály Netflixu za poslední týden:

1. Papírový dům (Money Heist)
2. Pán tygrů (Tiger King: Murder, Madness and Mayhem)
3. Lucifer
4. Orange Is The New Black
5. Riverdale
6. Sexuální výchova (Sex Education)
7. The Final Table
8. Zaklínač (The Witcher)
9. Too Hot to Handle
10. Mimi šéf: Zpátky ve hře (The Boss Baby: Back in Business)

V minulém vydání Seriálového týdne se zdálo, že se desítka nejsledovanějších seriálů na českém Netflixu v průběhu dalšího týdne příliš měnit nebude - Netflix totiž neměl naplánované premiéry žádných vysokoprofilových projektů. Tehdy jsem však zapomněl, jak obrovské popularity se na největší streamovací platformě těší formát reality shows. V minulých týdnech žebříčku ve velkém vládla Láska je slepá, teď její místo nahradily hned dva nové projekty.

Too Hot to Handle: Po Láska je slepá přináší Netflix novou reality-show, ve které je zcela zakázaný sex
 

Tím prvním je kulinářská soutěž The Final Table, ve které proti sobě bojuje tucet dvojic profesionálních kuchařů, kteří v každém díle tvoří jídla z jiné země. Je zajímavé, že si show svou premiéru odbyla už v roce 2018 a od té doby s novými díly nepřišla, přesto se dnes dokáže pyšnit velkou popularitou. Divákům nejspíše nestačí pouze český MasterChef a hledají další alternativy. A alespoň podle různých databází a agregátorů by se v tomto případě nemuselo jednat o špatnou alternativu.

Jako pravý hit však v tuto dobu vypadá zbrusu nový pořad Too Hot to Handle, který je v posledních dnech předmětem poměrně masivní reklamní masírky ze strany Netflixu. V centru dění tentokrát najdeme skupinu jedinců, kteří se v prostředí tropického resortu perou o částku 100 000 dolarů. Má to však jeden háček - účastnící se musí vzdát sexu a dalšího tělesného kontaktu. A to přesto, že jsou do soutěže vybraní výhradně povrchní jedinci, kteří jsou doslova posedlí flirtováním, sváděním a románky na jednu noc. Vztahová reality show si odbyla premiéru teprve v pátek, od té doby však žebříčku vládne. Dost možná se o ní tedy příští týden budeme bavit jako o vládci celého žebříčku.

V této pozici by pořad vystřídal Papírový dům, který nyní obhájil svou korunu, kterou minulý týden převzal od již zmíněné show Láska je slepá. Ta před nějakými čtrnácti dny začala pomalu ale jistě v desítce sestupovat a nyní se v ní po šesti týdnech už neobjevila vůbec.

Po necelém měsíci se do žebříčku vrátilo teen drama Riverdale, kterému na Netflixu nedávno vyšla nová epizoda, díky čemuž si populární seriál od poloviny týdne spolehlivě drží třetí příčku. Příští týden bychom se klidně mohli bavit i o vyšším finálním umístění než je to nynější. Stejně jako minulý týden, se i tentokrát může druhou pozicí pyšnit dokumentární Pán tygrů, jeho sledovanost však v posledních dnech začala lehce klesat. Troufl bych si tvrdit, že to bude přetrvávat i v příštím týdnu, a že se napříště seriál ve výsledku posune lehce dolů. To samé pak platí i o Luciferovi, Zaklínači a Orange Is The New Black, a to i přesto, že si všechny tři seriály oproti poslednímu výčtu celkově polepšily.

Příští týden budeme nejspíše především svědky  výhry již zmíněných reality shows nad některými tradičními seriály. Zajímavé pak bude sledovat, jestli si dobře nepovede například druhá řada komediálního Po životě (After Life), za kterým stojí populární Ricky Gervais. Já osobně bych nejspíše umístění nečekal, každopádně se jedná o zřejmě největší nový seriálový počin, který v příštím týdnu na Netflixu uvidíme.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu