Hightown: Drsná kriminálka plná tajemství drog a sexu v prvním traileru

Hightown: Drsná kriminálka plná tajemství drog a sexu v prvním traileru | Fandíme seriálům
Starz
Zobrazit další 2 obrázky
Monica Raymund z Chicago Fire ztvární agentku, která se pustí do podivné vraždy. Produkuje zkušený Jerry Bruckheimer.

Herečka Monica Raymund dlouhé roky působila jako jedna z ústředních protagonistek v seriálu Chicago Fire, ale poté ho opustila (byť se vrátila do epizodní role). Ovšem, o práci Monica nouzi nemá, můžeme se ni těšit například v kriminální podívané Hightown stanice Starz

Lékařské seriály darují skutečným doktorům zdravotnický materiál
 

V ní Monica ztvární Jackie Quiñones agentku úřadu NMFS (National Marine Fisheries Service), která si umí užívat života (a to až tak, že trpí závislostí na alkoholu a drogách). Když ale Jackie objeví tělo mrtvé dívky v Cape Cod, rozhodne se bojovat se svou závislostí. Což ale není snadné, když začne být přesvědčena, že by právě ona měl vyšetřit podivnou vraždu. Nejen, že to zamává s jejím životem, ale také se její cesty střetnou s agentem Rayem Abruzzo (James Badge Dale), který není fanouškem toho, že se mu někdo plete do vyšetřování.

Za produkcí osmidílného seriálu stojí Jerry Bruckheimer, takže by se dalo očekávat, že nás čeká explozivní podívaná, ale překvapivě ne, trailer spíše evokuje mrazivé severské kriminálky, kdy se zdá, že slunce je téměř neustále pod mrakem, minimálně každý druhý člověk má tajemství a hlavní hrdinové se potýkají s mnoha osobními démony.

I když pravda, že občas je patrné, kdo pomáhal s produkcí, například se dočkáme efektních scén z klubu, které dávají vědět, že hlavní hrdinka má ráda omamné látky a v ložnici preferuje ženy.

Upřímně řečeno, podobně temných thrillerových/kriminálních sérií není málo, ale Hightown by se mezi nimi ztratil nemusel. Minimálně v traileru atmosféra funguje, tak snad bude fungovat i v celém seriálu. 

Premiéra je naplánována na dnešek 17. 5. 2020, tak uvidíme, jaké budou ohlasy a zda se u nás série ujme nějaká lokální služba.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu