Pán prstenů: Chystaný seriál rozšiřuje obsazení

Pán prstenů: Chystaný seriál rozšiřuje obsazení | Fandíme seriálům
New Line Cinema
Zobrazit dalších 9 obrázků
Očekávaná fantasy by již brzy mohla na Novém Zélandu obnovit natáčení.  

Novinek kolem seriálového Pána prstenů, který vzniká v produkci Amazonu, bylo v posledních měsících spíše poskrovnu. Na vině je především koronavirová pandemie, která v březnu pozastavila natáčení. To by se však podle všeho dost možná mohlo na Novém Zélandu v nejbližší budoucnosti obnovit. Aktuálně se tedy nějaké ty zvěsti a zprávy znovu dostávají na povrch. Nejnověji se bavíme především o castingovém úniku, který odhaluje rozšířené herecké obsazení.

Ústřední hrdiny seriálu a spolu s nimi i v podstatě celou důležitou část ansámblu známe už poměrně dlouhou dobu, tentokrát jsme se tudíž dozvěděli o představiteli vedlejší a nejspíše méně důležité role. Nespecifikovaný charakter ztvární dětský herec Anson Boon, který se objevil v loňském oscarovém snímku 1917

Pán prstenů: Fantasy seriál obsadil klíčovou roli, natáčení je v plném proudu
 

Vedly se pak spekulace i o účasti Bena Franshama, člověka, který se v malých rolích objevil jak v původní trilogii Pána prstenů, tak i v prequelovém Hobitovi. V jeho případě pak nebylo jisté, zda se vůbec objeví právě v novém seriálu, známo bylo pouze, že se ukáže v nespecifikovaném projektu pro Amazon. Vzhledem k jeho vztahu ke značce se jeho účast zdála velice pravděpodobná. Herec tyto spekulace však nedávno vyvrátil.

Na závěr pak byly k některým již oznámeným hercům konečně přiřazeny i jejich role. Už nějakou dobu se ví o obsazení Simona Merrellse známého ze seriálu Soumrak templářů. Měl by ztvárnit postavu jménem Trevyn. Herečka Megan Richards by si pak měla zahrát jakousi May. Je však třeba upozornit na to, že se v obou případech s určitou pravděpodobností  nejedná o skutečná jména, ale pouze o přezdívky použité pro účely castingu.

To jsou tedy prozatímní střípky, doufejme, že jakmile se natáčení opět rozeběhne, dočkame se brzy nějakých pořádných zpráv. Fotky v galerii jsou ilustrační.

Seriál by se měl zaměřit na dosud filmařsky nezpracované příběhy z dávné minulosti Středozemě, z Tolkienových textů se zřejmě bude vycházet jen volně. Sérii připravuje společnost Amazon pro svoji streamovací platformu Prime. Za práva zaplatila obřích 250 milionů dolarů a také vlastní seriál má být extrémně nákladný. Hovoří se o pěti sezonách, v současnosti jsou v přípravě dvě. Točit se bude na Novém Zélandu.

Showrunnery jsou JD Payne a Patrick McKay, úzce spolupracuje Bryan Cogman. Úvodní epizody točí J.A. Bayona. Do jednotlivých rolí zatím byli obsazeni Maxim Baldry, Ema Horwath, Markella Kavenagh, Morfydd Clark, Joseph Mawle a Robert Armayo. Clark hraje mladou Galadriel, Mawle záporáka, Armayo mladého hrdinu. Premiéry bychom se měli dočkat v roce 2021.

Zdroje: Redanian Intelligence, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu