Dark: Populární mysteriózní seriál z Německa představuje v traileru 3. řadu

Dark: Populární mysteriózní seriál z Německa představuje v traileru 3. řadu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Třetí a poslední série nás zavede na konec příběhu. Nebo na začátek? Když jsou ve hře hrátky s časem, nic není jednoznačné. 

Na čtvrtou sérii Stranger Things si musíme počkat do příštího roku, ale jak jistě mnozí z vás ví, na Netflixu můžete nalézt menšího, temnějšího, brutálnějšího bratříčka. Je jím německý seriál Dark, který si i přes relativně malý rozpočet a neznámé herce našel spoustu oddaných fanoušků. A jak naznačuje parádní trailer na třetí sérii, blížíme se k epickému konci. Nebo k začátku?

Jádro seriálu tvoří cestování časem a všelijaké hrátky s ním, příběh je skrz naskrz propletený a rozhodně bude potřeba vidět poslední sérii, abychom se dočkali opovědí na všechny naše otázky. Děj seriálu směřuje k tzv. poslednímu cyklu a obyvatele města Winden čekají krušné časy. Speciální efekty vypadají parádně, jednotlivé záběry také. Některé výjevy se svojí časovou inverzí připomínají novinku Christophera Nolana Tenet, například slza na tváři, která se line zpět do oka.

Ukázka zároveň odhalila datum vydání, to je naplánované na 27. 6. 2020. Všechny díly si tak budete moc vychutnat v jediný den a pokud jste se seriálem ještě nezačali, je nejlepší čas na to, abyste to napravili. Zaklínač a Stranger Things totiž nejsou jedinými seriály, která vás zavedou do magických světů. V galerii naleznete fotografie z poslední série. 

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Alex | 27.05.2020 19:48
Stranger Things 4 v srpnu? Víte něco, co neví ani Netflix a produkce seriálu?
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu