Pán prstenů: Potvrzen návrat tří klasických postav původní trilogie

Pán prstenů: Potvrzen návrat tří klasických postav původní trilogie | Fandíme seriálům
Warner Bros. Interactive Entertainment/Monolyth Productions
Zobrazit dalších 8 obrázků
Natáčení seriálového Pána prstenů se po pandemii znovu rozbíhá na Novém Zélandu, objevit se mají tři klasické postavy z původní filmové trilogie. 

Natáčení seriálového Pána prstenů (The Lord of the Rings) od společnosti Amazon bylo obnoveno na Novém Zélandu. Pán prstenů byla jedna z mnoha produkcí, která musela být dočasně pozastavena z důvodu celosvětové pandemie nemoci COVID-19, mnohé projekty se postupně obnovují, musí ovšem dodržovat přísné hygienické požadavky. Ty jsou v případě Pána prstenů kritické, protože se jedná o jednu z největších a nejdražších televizních produkcí a údajně se jedná o nejrozsáhlejší natáčení na Novém Zélandu čítající víc členů štábu než jakákoliv jiná produkce, která v historii na ostrovním státě proběhla.

Pán prstenů: Podle Elijaha "Froda" Wooda je označení nové série zavádějící
 

Se zprávou o obnovení natáčení přišel server TheOneRing.net, který má k produkci samotné blízko a obvykle přináší přesné informace. Podle příspěvku, který sdíleli na Twitteru, je režisér J. A. Bayona v plné polní, natáčení na Novém Zélandu nabralo herecké posily, členové obsazení se postupně čím dál více sbližují a utužují vztahy, a hlavně byla potvrzena účast tří stěžejních postav z původní trilogie, Galadriel, Elronda a Saurona.

O Galadriel jsme věděli již dřív, protože byla pro tuhle roli přímo oznámena herečka Morfydd Clark, o účasti Elronda a samotného Saurona kolovaly pouze zvěsti a dodnes nebylo nic z oficiálních zdrojů potvrzeno. Serveru TheOneRing.Net nicméně důvěřujeme. Nevíme ani, jestli se tyhle postavy budou objevovat pravidelně, nebo bude jejich úloha v příběhu menší a budou sloužit k tomu, aby propojily příběh seriálu s původním příběhem Pána prstenů. Vzhledem k tomu, že se seriál bude odehrávat někdy v průběhu druhého věku, můžeme čekat, že se dočkáme lidské (elfí) podoby Saurona a o něco mladší verze Elronda, tudíž bych na návrat Huga Weavinga nesázel. Jací herci se v těchto rolích objeví, ovšem zatím nevíme.

Zdroj: TheOneRing.net/Twitter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu