Stranger Things: Čtvrtá řada by díky nucenému odkladu mohla být ta nejlepší

Stranger Things: Čtvrtá řada by díky nucenému odkladu mohla být ta nejlepší | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 8 obrázků
Přinášíme vám skvělé desetiminutové video z natáčení třetí série.

Čtvrtá série sci-fi dobrodružného hitu od Netflixu Stranger Things se začala natáčet v únoru, v březnu se ovšem kamery museli zastavit kvůli globální pandemii. Od té doby se štáb stále nevrátil před kamery a my pořád neznáme oficiální datum premiéry. Víme, že přijde nový hvězdný host, naroste počet epizod a také se vrátí oblíbený policejní náčelník Jim Hopper (David Harbour). Kratičký teaser potvrdil, že finále třetí řady přežil a je uvězněn v Rusku. Teď herečka Natalia Dyer, která ztvárnila postavu Nancy Wheeler, prozradila, že čtvrtá série může být zatím nejlepší.

Odložení čtvrté řady dalo tvůrcům více času na doladění scénářů a my se tak můžeme těšit na velké věci. „Normálně, dostaneme prvních pár scénářů a oni píší v průběhu podle svého harmonogramu. Dokončení scénáře si vyžaduje čas. Běžně píšou za pochodu, ale vypadá to, že teď měli dostatek času,“ objasnila herečka. „Jsem ze scénářů opravdu nadšená a těším se na všechno, čím tahle série bude.“

Na více detailů si stejně jako na seriál samotný musíme ještě chvíli počkat. Čtvrtá série by opravu mohla být tou nejlepší, často se stává, že seriály a filmy vyhoří kvůli své uspěchanosti. Už první tři řady si držely laťku pěkně vysoko a více času na dopilování by mohlo seriálu prospět. Těšíte se? Níže si můžete pustit skvělé video z natáčení třetí série a v galerii si připomeňte postavu Nancy Wheeler (Natalia Dyer).

Zdroj: Hollywoodreporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu