Fargo: Koronavirus střet dvou mafiánských rodin nezastavil

Fargo: Koronavirus střet dvou mafiánských rodin nezastavil | Fandíme seriálům
FX
Zobrazit dalších 11 obrázků
Natáčení 4. řady komediální kriminálky inspirované bratry Coeny bylo pozastaveno, ale nakonec se seriálu dočkáme. Je tu nový teaser trailer.

Natáčet seriálovou podobu oslavovaného Farga bratří Coenů mohlo v roce 2013 působit jako hodně bláhový nápad. Dobrovolně se srovnávat s mistry, to přece nemůže dopadnout dobře. Naštěstí porovnávání do velké míry skončilo jen u samotného názvu. Seriál se původním filmem jen volně inspiroval. Snažil se nabídnout podobného ducha, podobná témata a styl vyprávění. Jakákoliv propojenost z hlediska děje byla pouze okrajová. Série sklidila kritickou chválu i divácký úspěch, a tak vznikly dvě další řady, pokaždé se zcela samostatnými příběhy – novými kapitolami kriminální antologie.

Chvíli to vypadalo, že po třetí řadě bude konec, nakonec ale vznikla i čtvrtá. Ta se odehrává v 50. letech minulého století v Kansas City, ve státě Missouri. Proti sobě tu stojí dvě kriminální famílie: Etablovaná italská rodina a nově příchozí černošská skupina, která utíká z jihu před zaváděním rasistických zákonů. Hlavy obou rodin si mezi sebou vymění syny, aby zachovaly křehké příměří. Těšit se můžeme na bohaté obsazení. V hlavních rolích Chris Rock, Jessie Buckley, Jason Schwartzman, Ben Wishaw či Timothy Olyphant.

Stanice FX zveřejnila nedávno nový teaser trailer, který láká na podzimní uvedení nové řady. Upoutávka ukazuje styl humoru skoro jak z grotesky, což dává smysl, protože podle vrchního scenáristy Noaha Hawleyho se snímek inspiruje snímkem Potíže s Arizonou, který v biografii bratří Coenů patří k těm praštěnějším. Původně měl být seriál uvedený už na jaře, ale kvůli koronaviru se nestihla série dokončit. Teď v srpnu se štáb konečně může vrátit před kamery, a tak stanice FX oznámila na 27. 9. premiéru. U nás seriál obvykle přebírá HBO. V galerii na vás čeká sada fotek z nové série.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu